Πάσχα 2022

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται το Πάσχα 2022 με δύο διαδικτυακά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, για ενήλικες.

Αναλυτικά:

«Καλαθάκι για πασχαλινά αυγά με βελονάκι»

Με την καθοδήγηση της αρχαιολόγου Βούλας Καλλιώδη, οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις πλεκτικής με βελονάκι, θα δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο καλαθάκι με ξεχωριστές θήκες για κάθε αυγό, αλλά και μικρά πασχαλινά διακοσμητικά στοιχεία. Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε δύο διαδικτυακές συναντήσεις την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Απριλίου (ώρες 11:00-12:30).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση EvangelouT@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

«Βάφουμε πασχαλινά αυγά»

Οι συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση της γραφίστριας Ιουλίας Καραβασίλογλου και αξιοποιώντας παραδοσιακές συνταγές παρασκευής χρωμάτων από φυσικές πρώτες ύλες, θα βάψουν τα πασχαλινά αυγά με φλούδες από ξερά κρεμμύδια, την Πέμπτη 14 Απριλίου (ώρες 11:00-12:30).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι 40 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν οδηγίες για την εισαγωγή τους στη διαδικτυακή δράση. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Τσέκαρε κι αυτό: 

Πάσχα 2022: Η εμπειρία στο Four Seasons Astir Palace Hotel