Πάσχα 2022

Πάσχα 2022 : Είσαι μια από τις ατομάρες που αποφάσισαν να μείνουν στην Αθήνα για να γιορτάσουν αυτή την άγια γιορτή και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Εμείς θα σου πούμε μάνα μου και θα περάσουμε τέλεια!

H δουλεια, το γκομενάκι ή ακόμη και γιατί δε γούσταρες σε κράτησαν στην Αθήνα αλλά θέλεις να κάνεις κάτι την ημέρα του Πάσχα; Τέλεια!

Ένα από τα πράγματα που θα κάνουμε σίγουρα εμείς που μείνουμε στην Αθήνα όπως και εσύ – παρέα βρε θα τα περάσουμε – είναι μια βόλτα στην αγαπημένη μας πρωτεύουσα! Και ο λόγος είναι πολύ απλός!

Οι περισσότεροι έχουν ξαμολυθεί σε χωριά και νησιά για να κάνουν Ανάσταση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει αδειάσει λίγο η πόλη! Και είναι απλά υπέροχη! Και που μπορείς να πας; Μα παντού φυσικά! Αλλά σου έχουμε τρεις προτάσεις που σίγουρα θα σε ψήσουν να κυκλοφορήσεις λίγο παραπάνω!

#1. Αναφιώτικα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @yolanda_keram

Αχ, αυτά τα άτιμα τα Αναφιώτικα! Είναι ένα σημείο στο οποίο πραγματικά μπορείς να κάνεις τα πάντα! Να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες, να πιεις καφεδάρα ή ουζάκια και να απολαύσεις από ψηλά την περιοχή του Μοναστηρακίου!

#2.Γλυφάδα

Αν είσαι παιδί των Νοτίων, τότε η Γλυφάδα είναι το “the place to be” καθώς έχει τα πάντα και μπορείς να την περπατήσεις εύκολα και όμορφα! Την ημέρα του Πάσχα 2022 μπορεί να μη βρεις όλα τα αγαπημένα σου μαγαζιά ανοιχτά, αλλά σίγουρα θα μπορέσεις να πάρεις ένα καφεδάκι και να βολτάρεις στην παραλία και να απολαύσεις τον ήλιο!

#3. Πάρνηθα

Και όμως! Μπορεί ο καιρός την ημέρα του Πάσχα να είναι σούπερ ανοιξιάτικος αλλά μια βόλτα στην Πάρνηθα θα είναι σούπερ! Ακόμη και στο καταφύγιο Μπάφι να αράξεις θα δεις πόσο όμορφα είναι τα πράματα γύρω σου και θα ηρεμήσει το μυαλό σου!

Τσέκαρε και αυτό : Γλυφάδα: Το νέο κτίριο The Helix