Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 φετινή χρονιά είναι πολύ διαφορετική για όλους καθώς μπορούμε να πάμε όπου θέλουμε χωρίς να χρειαζόμαστε πιστοποιητικά και δεν υπάρχουν περιορισμοί! Και μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη οργανώσει την εξόρμηση τους για τις γιορτινές μέρες, όμως υπάρχουν κάποιοι οι οποίο θέλουν να κάνουν κάτι ξεχωριστό και ακόμη δεν ξέρουν τι είναι αυτό που θέλουν! Και για αυτό το λόγο είμαστε εμείς εδώ!

Διακοπές

Ωραία τα ταξίδια με αεροπλάνο, με τρένο και με το αυτοκίνητο! Μας οδηγούν σε προορισμούς όπου μας περιμένουν καταλύματα και γνωρίζουμε μια νέα περιοχή! Όμως, τι γίνεται όταν θέλουμε να έρθουμε κοντά με τη φύση!

Yπάρχουν δυο τρόποι οι οποίοι θα σε φέρουν πιο κοντά στη φύση και θα μπορέσεις να κάνεις εναλλακτικές διακοπές το Πάσχα 2023! Και είναι αυτοί :

#1. Κάμπινγκ 

Βρες ένα μέρος στο οποίο επιτρέπεται να αράξεις με την σκηνή σου και μαζί με την παρέα σου κάνει διακοπές στη φύση! Βρείτε ένα σημείο το οποίο θα είναι κοντά σε μια εκκλησία για να μη χάσετε τον Επιτάφιο και την Ανάσταση, και έπειτα γιορτάσετε στη φύση ψήνοντας και κάνοντας ότι σας αρέσει! Απλά μην ξεχνάς πως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν ανάβεις φωτιά και να μην αφήνεις σκουπίδια όταν φεύγεις!

#2. Τροχόσπιτο 

Mπορείς να νοικιάσεις με την παρέα σου και το αμόρε ένα τροχόσπιτο και να ταξιδέψετε όπου πραγματικά θέλετε! Θα μοιράζετε τις ώρες οδήγησης, μπορείτε να σταματήσετε όπου θέλετε και να απολαύσετε μοναδικά τοπία αν πάσα ώρα και στιγμή! Θα έχεις πάντα ένα μέρος να κοιμηθείς και είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τρόπος και ξεχωριστός, για να απολαύσεις το φετινό Πάσχα!

Ότι και αν κάνεις, να περάσεις τέλεια και να μην ξεχάσεις να μας στείλεις φωτογραφίες!

Τσέκαρε και αυτά: