Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 :Όλοι έχουμε ξεκινήσει σιγά-σιγά να ψάχνουμε για προορισμούς εντός Ελλάδας για να γιορτάσουμε τις Άγιες Μέρες που πλησιάζουν και πρέπει να σου θυμίσουμε πως στις 16 Απριλίου 2023 θα σουβλίσουμε αρνί, αν δεν το θυμάσαι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τα ελληνικά νησιά είναι μέρη στα οποία μπορείς κάλλιστα να βρεθείς φέτος και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και με το αμόρε το οποίο θέλει να ξεσκάσετε λίγο και να είστε τα δυο σας!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kea Greece (@kea.greece)

Ένα νησί που αξίζει την προσοχή σου είναι η Κέα ή Τζιά, καθώς βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και είναι ιδανικό ακόμη και αν αποφασίσεις τελευταία στιγμή να φύγεις! Πρόκειται για ένα μέρος σούπερ γραφικό και μπορείς να απολαύσεις όλες τος ομορφιές του. Εξάλλου, μην ξεχνάς πως μόλις μπει ο Απρίλιος ξεκινάμε να μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι.

Δυο λόγοι για να επισκεφτείς την Τζιά το Πάσχα 2023

#1.Είναι πολύ κοντά στην Αθήνα! Απέχει μόλις μια ώρα από την πρωτεύουσα και μπορείς να πάρεις καράβι για να φύγει από το Λαύριο! Καθημερινά συνδέεται με τακτικά δρομολόγια και θα απολαύσεις τη μίνι κρουαζιέρα που θα κάνεις!

#2.Είναι ένα νησί το οποίο διαθέτει εξαιρετικά μέρη για να διασκέδασεις και να απολαύσεις τα πετρόκτιστα δρομάκια που υπάρχουν! Τα γραφικά ταβερνάκια και ο Επιτάφιος τη Μεγάλη Παρασκευή θα σε κάνουν να νιώσεις πραγματικά πως το Πάσχα είναι μια γιορτή που αξίζει να τη γιορτάζεις σε αυτό το νησί.

Αξίζει την προσοχή σου το συγκεκριμένο μέρος και μπορείς να απολαύσεις ολιγοήμερες διακοπές και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει και να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα παίρνοντας μια ανάσα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Τσέκαρε και αυτά: