Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Έχουμε ξεκινήσει να ψάχνουμε τα νησιά εξονυχιστικά τα νησιά που θέλουμε να επισκεφτούμε τις ημέρες που θα πάρουμε άδεια για να ξεκουραστούμε και ένα από αυτά είναι η Μύκονος! Και θέλουμε πολύ να κάνουμε ένα ταξιδάκι στο νησί των Ανέμων!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Μύκονος είναι ένα νησί το οποίο όλοι έχουν συνδυάσει με την πολυτέλεια και το καλοκαίρι αλλά είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να απολαύσουν χαλαρές διακοπές κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mykonos Island (@mikonosisland)

Είναι ένα μέρος το οποίο γιορτάζει το Πάσχα με πολύ ιδιαίτερους τρόπους και η Ανάσταση που πραγματοποιείται στα εκκλησάκια του νησιού είναι απλά μοναδική!

Ποιοι είναι οι τρεις λόγοι για τους οποίους πρέπει να επισκεφτείς τη Μύκονο το Πάσχα 2023!

#1. Είναι ένα νησί το οποίο έχει πολλά πράγματα να κάνεις! Θέλεις καφεδάκι και βόλτες; Το έχεις! Θέλεις καλό φαγητό; πάλι το έχεις; Θέλεις απλά να αράξεις και να πιεις μια μαύρα στο χέρι; Και πάλι μπορείς να το κάνεις!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mykonos Island (@mikonosisland)

#2. Η Ανάσταση στη Μύκονο είναι πολύ ιδιαίτερη! Ο κόσμος επιλέγει να πάρει τα φαναράκια του και να πάει στην εκκλησία ενώ δίπλα σου μπορεί να δεις πολλούς celebrities οι οποίοι επιλέγουν επίσης το νησί για το Πάσχα!

#3.Στη Μύκονο βγαίνουν οι σούβλες στα σοκάκια την ημέρα του Πάσχα και ο κόσμος επιλέγει να δοκιμάσει τα πιάτα που προτείνουν τα μαγαζιά! Είναι υπέροχα να κάθεσαι στα τραπεζάκια στο λιμάνι και να απολαμβάνεις το φαγητό σου ή να κάνεις βόλτες στα σοκάκια και να τσιμπάς δεξιά και αριστερά!

Tσέκαρε και αυτά: