Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Όλοι μας έχουμε ξεκινήσει να “εξετάζουμε” διάφορους προορισμούς τους οποίους μπορούμε να επισκεφτούμε τις ημέρες της συγκεκριμένης γιορτής που οι Χριστιανοί θεωρούν ως την πιο “σημαντική” και στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα του Λονδίνου!

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Οι συγκεκριμένες μέρες είναι πολύ ιδιαίτερες καθώς οι περισσότεροι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν άδεια και να κάνουν πράγματα τα οποία τους κάνουν χαρούμενους! Και δεν υπάρχει πιο ωραίο δώρο στον εαυτό μας από ένα ταξίδι!

Το Λονδίνο είναι μια συναρπαστική πόλη η οποία μπορεί να προσφέρει στον κάθε ταξιδιώτη μοναδικές εμπειρίες οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες μέσα στην ψυχή του! Διασκέδαση, τέχνη, πολιτισμός, φαγητό! Έχει τα πάντα και μπορεί να καλύψει τα γούστα όλων!

Είναι μια πόλη η οποία μπορεί να σου φανεί “τσιμπημένη” σε κάποια πράγματα διότι δεν έχουν πλέον ευρώ λόγω της απόφασης του Brexit και θα πρέπει να κάνεις πληρωμές μόνο σε λίρα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν μέρη όπου μπορείς να διασκεδάσεις οικονομικά και να μη γυρίσεις με τις τσέπες άδειες! Το έχουμε κάνει και ξέρουμε!

3 λόγοι για να επισκεφτείς το Πάσχα 2023 το Λονδίνο!

  1. Είναι πολυπολιτισμικό 

Το Λονδίνο είναι μια πόλη όπου θα συναντήσεις πολλές κουλτούρες και το greek community είναι από τα πολύ δυνατά! Υπάρχουν πολλές δράσεις που γίνονται από τους Έλληνες που μένουν μόνιμα στη βρετανική πόλη και μπορείς πολύ εύκολα να έρθεις σε επαφή μαζί τους!

2. Θα βαδίσεις στα μονοπάτια του Χάρι Πότερ 

Έχεις κάνει πολλές γιορτές στην Ελλάδα αλλά πως θα σου φαινόταν για πρώτη φορά να βαδίσεις στα μονοπάτια του Χάρι Πότερ; Τα στούντιο της Warner Bros έχουν δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία για τον κόσμο που λατρεύει τον μικρό μάγο και μπορείς να βρεθείς από κοντά στα μέρη όπου η μαγεία δημιουργήθηκε! Είναι μια υπέροχη εμπειρία και μπορείς να κλείσεις online τα εισιτήρια σου και να καβατζώσεις τη θέση σου!

3.Βόλτες με καφέ στο χέρι

Το Λονδίνο είναι μια πόλη η οποία περπατιέται με μεγάλη ευχαρίστηση και πρέπει να την εξερευνήσεις με τα πόδια! Πάρε καφεδάκι κι ξεκίνα από το πρωί να περιπλανιέσαι σε περιοχές όπως την Ασιατική αγορά, την Οxford, το Camden και το Waterloo! Θα ενθουσιαστείς και θα βρεις ελληνικά μαγαζιά τα οποία σίγουρα θα κανονίσουν κάτι για το Πάσχα!

Τσέκαρε και αυτά: