Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 :Τα ελληνικά νησιά θα έχουν την τιμητική τους φέτος καθώς έχουν αρθεί όλοι οι περιορισμοί που αφορούν στον Covid-19 και θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε ελεύθεροι και ωραία στον προορισμό της επιθυμίας μας! Και σήμερα επιλέγουμε να σου πούμε κάποια πράγματα για το υπέροχο νησί των Σπετσών καθώς είναι ένα μέρος το οποίο μας αρέσει πολύ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι Σπέτσες θεωρούνται “η Ριβιέρα των VIP” και κατά καιρούς θα δεις ανθρώπους από το διεθνές jet set αλλά και μέλη της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας, να περπατούν στα μοναδικά σοκάκια του νησιού τα οποία είναι γεμάτα βουκαμβίλιες.

Ο εορτασμός του Πάσχα το νησί του Αργοσαρωνικού είναι απλά μοναδικός καθώς το κατανυκτικό κλίμα είναι διάχυτο παντού και απολαμβάνεις την Άνοιξη στο μεγαλείο της ενώ προετοιμάζεσαι κατάλληλα για το καλοκαίρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spetses Island (@spetsesisland)

Το νησί είναι καταπράσινο και σε φέρνει σε μια ηρεμία ενώ μπορείς να διασκεδάσεις στα υπέροχα μαγαζιά που διαθέτει!

Τι μπορείς να κάνεις στις Σπέτσες αν βρεθείς εκεί το Πάσχα 2023

#1. Θα παρακολουθήσεις την περιφορά του Επιταφίου, καθώς τέσσερις εκκλησίες, ο Άγιος Νικόλαος, η εκκλησία της Αναλήψεως, ο Άγιος Αντώνιος και ο Άγιος Ιωάννης, “κατεβάζουν” τον επιτάφιο και όλοι μαζί συναντιούνται στην πλατεία Ποσειδωνίου. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη στιγμή και έπειτα ο κόσμος πηγαίνει στην ενορία της επιλογής του για να προσκυνήσει.

#2.Θα επισκεφτείς υπέροχα μαγαζιά για φαγητό! Τα εστιατόρια στις Σπέτσες είναι σούπερ εκλεκτά και θα απολαύσεις νηστίσιμα πιάτα τα οποία σου θυμίζουν θάλασσα! Μην παραλείψεις να κάνεις και μια βόλτα με τις άμαξες για να γνωρίσεις ακόμη καλύτερα το νησί!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spetses Island (@spetsesisland)

#3.Το βράδυ της Ανάστασης θα παρακολουθήσεις τα πυροτεχνήματα τα οποία “πετούν” στον ουρανό από τις ενορίες του νησιού ενώ ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και διασκεδάζει. Θα δεις να βγαίνουν βάρκες στη θάλασσας όπου οι ψαράδες πετούν και αυτοί με τη σειρά τους βεγγαλικά ενώ το μεσημέρι της Κυριακής μπορείς να παρακολουθήσεις το “Κάψιμο του Ιούδα”.

Τσέκαρε και αυτά :