Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Όλοι οι προορισμοί στην Ελλάδα είναι υπέροχοι και όσο περνούν οι μέρες μας δημιουργείται ακόμη περισσότερο η ανάγκη να βρεθούμε σε κάποιο νησί για να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να ξεκουραστούμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Αίγινα είναι ένα από τα νησιά του Αργοσαρωνικού το οποίο αξίζει να επισκεφτείς κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας γιατί είναι κοντά στην Αθήνα και μπορείς να πας πολύ εύκολα.

Είναι ένας οικονομικός προορισμός και μπορείς σε μόλις μιάμιση ώρα να βρίσκεσαι εκτός Αθηνών απλά με τη βοήθεια ενός καραβιού. Εκεί θα συναντήσεις ωραίους ανθρώπους , θα φας πολύ καλά και θα κάνεις πολλές βόλτες στα γραφικά σοκάκια τα οποία υπάρχουν και θα βγάλεις σίγουρα πολλές φωτογραφίες τις οποίες θα μοιραστείς στα social media!

4 λόγοι για να βρεθείς στην Αίγινα το Πάσχα 2023

#1.Οι λειτουργίες κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο νησί είναι μοναδικές και θα βρεις πολύ γραφικά μοναστήρια για να μπορέσεις να βρεις την ηρεμία σου και ενδεχομένως να έρθεις κοντά με τη θεία δύναμη την οποία έχεις στο μυαλό σου.

#2. Τα παραδοσιακά καφενεία στο παραλιακό δρόμο του νησιού είναι ιδανικά για να πιεις τον πρωινό σου καφέ και να χαζέψεις τον κόσμο που περνά.

#3.Οι επιτάφιοι των τριών εκκλησιών – της Μητρόπολης, της Παναγίτσας και του Αγίου Νικολάου – “ενώνονται” στο Δημαρχείο και είναι μια πολύ όμορφη στιγμή.

#4. Η Ανάσταση στο νησί είναι απλά φαντασμαγορική και το βράδυ ο ουρανός φωτίζεται από δεκάδες βεγγαλικά τα οποία αξίζει να τα δεις από κοντά! Μπορείς να κάνεις Ανάσταση σε πολλές μονές του νησιού ή σε κάποια εκκλησία και αμέσως μετά να βρεθείς σε κάποιο μαγαζί για να απολαύσεις την παραδοσιακή μαγειρίτσα!

Το πρωί του Πάσχα θα δεις πως όλοι σχεδόν βγάζουν τις σούβλες έξω και διασκεδάζουν μαζί!

Τσέκαρε και αυτά: