Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Οι γιορτινές μέρες όπου θα αρχίσουν να εμφανίζονται κέρινα αυγουλάκια, λαμπάδες και κουνελάκια στις βιτρίνες των καταστημάτων δεν αργούν και έχουμε ήδη ξεκινήσει να σκεφτόμαστε πως θα διακοσμήσουμε το σπίτι μας για να υποδεχτούμε τους καλεσμένους μας και για να μπούμε στο κλίμα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η πασχαλινή διακόσμηση περιλαμβάνει πολλά πράγματα όπως είναι τα αυγά, τα κουνελάκια, τα κοτοπουλάκια και διάφορα άλλα και δεν έχεις κανέναν χρωματικό περιορισμό καθώς η φαντασία σου μπορεί να φέρει στη “ζωή” πολλά ιδιαίτερα διακοσμητικά.

Πάσχα 2022

Σε γνωστές πλατφόρμες όπως είναι το Youtube και το TikTok μπορείς να ανακαλύψεις διάφορες DIY ιδέες διακόσμησης για το Πάσχα 2023 και να δημιουργήσεις τα δικά σου αντικείμενα. Και εννοείται πως μπορείς να προσθέσεις τη δική σου πινελιά.

Μπορείς να δημιουργήσεις δικά σου κεραμικά αυγά τα οποία θα τοποθετήσεις σε γυάλινα μεγάλα βάζα, δικά σου στεφάνια όπου θα κολλήσεις αυγουλάκια σε διάφορα χρώματα και στεφάνια με λουλούδια για το μπαλκόνι σου.

Υπάρχουν πολλά καταστήματα στα οποία μπορείς να βρεις καλούπια τα οποία θα τα κρατήσεις για πολλά χρόνια έτσι ώστε να δημιουργείς κάθε χρόνο κάτι μοναδικό και δικό σου.

Σε ένα βίντεο το οποίο βρήκαμε στο Youtube, θα βρεις πολύ ωραίους τρόπους για να δημιουργήσεις τα δικά σου αντικείμενα και σίγουρα θα εκπλήξεις πολλούς με τις ικανότητες. Είναι πολύ απλοί τρόποι για να φτιάξεις τα δικά σου πράγματα και δε χρειάζεται να δαπανήσεις πολλά χρήματα για αυτά.

Τα καλούπια και τα χρώματα δε θα σου κοστίσουν παραπάνω από 10 ευρώ και μπορείς να τα τοποθετήσεις στο πασχαλινό τραπέζι.

Τσέκαρε το βίντεο εδώ!

Φτιάξε πράγματα τα οποία θα σου κρατήσουν αλλά και πράγματα τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις αν έχεις κάποιο παιδάκι στο περιβάλλον σου! Θα είναι μια πολύ fun διαδικασία και θα περάσετε καλά.

Τσέκαρε και αυτά: