Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά να δημιουργήσουμε κάποια πράγματα για να διακοσμήσουμε τους χώρους μας και μπορούμε να φτιάξουμε πολύ όμορφα πράγματα τα οποί θα ενθουσιάσουν τους πάντες και ειδικά τα παιδιά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τα κουνέλια και τα κοτοπουλάκια έχουν την τιμητική τους κάθε Πάσχα και είναι δυο ζώα τα οποία θα δεις παντού! Σε βιτρίνες ως διακοσμητικά, σε πιάτα και ποτήρια για να στολίσεις το πασχαλινό τραπέζι και σε διάφορα άλλα πράγματα.

Στο κανάλι Chraft, crazy genius βρήκαμε ένα βίντεο μέσω του οποίου ανακαλύψαμε δυο πολύ εύκολες κατασκευές για να δημιουργήσουμε διακοσμητικά για το Πάσχα τα οποία γίνονται με πολύ απλά υλικά όπως είναι το χαρτόνι και τα σχοινιά και μπορείς με πολύ λίγα χρήματα να τα φτιάξεις και εσύ που τρελαίνεσαι για DΙΥ κατασκευές.

Πρόκειται για κατασκευές τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη και με παιδιά καθώς δεν περιλαμβάνουν διαδικασίες οι οποίες είναι επικίνδυνες και είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος διασκέδασης για τις ημέρες του Πάσχα 2023.

Μην εγκλωβίζεις τη φαντασία και δημιούργησε πράγματα τα οποία θα σου φέρουν χαρά γιατί θα σου κάνει και πολύ καλό στην ψυχολογία σου αφού πολλές είναι οι έρευνες που δείχνουν πως όταν κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν, η ψυχολογία μας αλλάζει και έχουμε πιο θετικά vibes!

Τσέκαρε και αυτά: