Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Τα νησιά της Ελλάδας είναι ιδανικά για να περάσουμε τις ανοιξιάτικες διακοπές μας και αν είσαι σε φάση που δεν “ψήνεσαι” να μπεις σε κάποιο πλοίο και να σαλπάρεις προς άγνωστους προορισμούς που σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις, τότε η Λευκάδα είναι το μέρος που πρέπει να πας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το νησί της Λευκάδας θα σε μαγέψει μόλις πατήσεις το πόδι σου καθώς διαθέτει ομορφιές τις οποίες ίσως να μην έχεις φανταστεί και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα εκεί. Τα πρώτα μπάνια έχουν ήδη ξεκινήσει στις παραλίες του νησιού και όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο περισσότεροι κάτοικοι κατεβαίνουν στις παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου για να κολυμπήσουν.

Πρόκειται για ένα νησί το οποίο τα έχει όλα και η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη καθώς μπορείς να πας με το αυτοκίνητο σου ή να μπεις σε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και να κάνεις μια ευχάριστη διαδρομή των 4,5 ωρών περίπου!

Αυτοί είναι οι λόγοι που πρέπει να επισκεφτείς τη Λευκάδα το Πάσχα 2023

#1. Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας πολλές είναι οι εκκλησίες στα διάφορα σημεία που περιμένουν τον κόσμο για να παρακολουθήσουν τις λειτουργίες και το κλίμα είναι απίστευτο.

#2.Όλα τα μαγαζιά στην πόλη της Λευκάδας είναι ανοιχτά και περιμένουν τον κόσμο για να δοκιμάσουν τα τοπικά εδέσματα. Ειδικά στον παραλιακό δρόμο, θα ανακαλύψεις μαγαζιά τα οποία είναι ιδανικά για φαγητό και για ένα χαλαρό ποτό ακούγοντας chill out μουσικές! Αν είσαι φαν του κλάμπινγκ υπάρχουν λύσεις και για αυτό αφού υπάρχουν 2-3 στέκια που θα σε διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

#3.Ακόμη και αν δεν είσαι φαν της βουτιάς την Άνοιξη, μια βόλτα στις ονειρικές παραλίες που διαθέτει το νησί θα σε χαλαρώσει απίστευτα.

#4. Η Ανάσταση που γίνεται στις εκκλησίες της Λευκάδας είναι μοναδική! Ο κόσμος βρίσκεται στις εκκλησίες και έπειτα κατεβαίνει στην πόλη για να φάει και να διασκεδάσει μέχρι το επόμενο πρωί όπου βγαίνουν οι σούβλες στα σοκάκια .

Τσέκαρε και αυτά: