Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Πολλοί είναι οι προορισμοί που μπορούμε να επιλέξουμε για πασχαλινές διακοπές αλλά ένας από τους αγαπημένους μας είναι η Αράχωβα και μπορεί κάποιος να περάσει μοναδικά αν επισκεφτεί το συγκεκριμένο μέρος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Αράχωβα είναι μια περιοχή της Βοιωτίας που κάθε χρόνο κατακλύζεται από δεκάδες κόσμο και τα μαγαζιά που θα βρεις εκεί είναι απλά μοναδικά. Είναι ο νούμερο ένα χειμερινός προορισμός για όσους θέλουν να κάνουν σκι ενώ κατά την διάρκεια του Πάσχα μεταμορφώνεται σε ένα μέρος όπου φωνάζει από μακριά χαλάρωση και διασκέδαση.

Μπορεί να είναι μια περιοχή που διαθέτει πολλά μαγαζιά για διασκέδαση, ωστόσο είναι ένα μέρος βαθιάς πίστης καθώς διαθέτει 35 εκκλησίες και οι ντόπιοι τιμούν όλα τα ήθη και τα έθιμα.

Κατα τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας το κλίμα στην Αράχωβα είναι κατανυκτικό και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να ξέφυγει το μυαλό σου. Οι βόλτες στα πανέμορφα σοκάκια είναι ιδανικές για να βγάλεις ωραίες φωτογραφίες για το feed σου στο Instagram ενώ καθημερινά μπορείς να παρακολουθήσεις τις λειτουργίες στις εκκλησίες.

Το Πάσχα 2023 είναι σίγουρα αυτό που θα σου μείνει στο μυαλό καθώς σε κάθε γειτονιά σκάβουν λάκους και ανάβουν φωτιές με κληματόβεργες έτσι ώστε να στηθούν οι σούβλες και να ξεκινήσει του σούβλισμα του οβελία.

Οι ταβέρνες στην Αράχωβα γεμίζουν κόσμο και όλοι μαλλί περνούν πολύ ξεχωριστές στιγμές!

Από την Αθήνα απέχει περίπου 1,5 ώρα και αν είσαι με αυτοκίνητο, θα απολαύσεις μια υπέροχη διαδρομή!

Τσέκαρε και αυτά: