Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Οι εξορμήσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης θα είναι πολλές και θέλουμε να βρεθούν στα μαγευτικά ελληνικά νησιά τα οποία είναι πανέμορφα και μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O Πόρος είναι ένα από τα νησιά του Αργοσαρωνικού το οποίο ενδείκνυνται για ρομαντικές εξορμήσεις και είναι ιδανικός προορισμός για εσένα που θέλεις να κάνεις ολιγοήμερες διακοπές το Πάσχα και να πέρασες χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Πρόκειται για ένα νησί το οποίο βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και μπορείς σε μόλις λίγες ώρες να φτάσεις σε ένα τόπο ο οποίος είναι ρομαντικός και ότι πρέπει για να κάνεις τις βόλτες σου.

Βόλτες στα σοκάκια, πρωινό καφεδάκι στα παραδοσιακά καφενεία και κόσμος ο οποίος είναι πολύ φιλόξενος, θα σε κάνουν να θες να επιστρέφεις στο νησί ξανά και ξανά για να απολαμβάνεις την ηρεμία που έχει!

Γιατί πρέπει να πας το Πάσχα 2023 στον Πόρο

#1. Η αύρα στο νησί τη Μεγάλη Εβδομάδα είναι κατανυκτική και θα βλέπεις καθημερινά ζευγάρια και παρέες να κάνουν τις απογευματινές τους βόλτες στο λιμάνι και να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στα ουζερί!

#2. Οι επιτάφιοι στολίζονται από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και καταλήγουν το βράδυ στην πλατεία Ηρώων όπου όλος ο κόσμος κρατά κεριά και τραγουδά του “ω Γλυκύ μου Έαρ”.

#3. Ο επιτάφιος του Ευαγγελισμού γίνεται από τη θάλασσα καθώς ένα στολισμένο καΐκι τον μεταφέρει και είναι μια υπέροχη εικόνα που πρέπει να δεις από κοντά!

#4. Τα ταβερνάκια του νησιού υποδέχονται τον κόσμο την ημέρα του Πάσχα και απολαμβάνεις εκλεκτά εδέσματα και πολύ ωραία ατμόσφαιρα!

Τσέκαρε και αυτά: