Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Οι Άγιες μέρες πλησιάζουν και όλοι θα πάρουμε κάποιες μέρες άδεια έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα μας και να κάνουμε πράγματα τα οποία θα μας ξεκουράσουν και θα διασκεδάσουμε με την παρέα μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H Σύρος είναι ένα νησί των Κυκλάδων με αδιανόητη ομορφιά που πρέπει να επισκεφτείς κάποια στιγμή! Και οι ημέρες του Πάσχα είναι ιδανικές καθώς θα μπορέσεις να κάνεις υπέροχα πράγματα εκεί και να περάσεις εξαιρετικά! Ο κόσμος είναι υπέροχος, τα φαγητά εξαιρετικά και θα ανακαλύψεις ομορφιές που δεν πίστευες πως υπάρχουν! Εξάλλου, όλα τα νησιά της Ελλάδας διαθέτουν απαράμμιλλη ομορφιά.

Η “αρχόντισσα των Κυκλάδων” σε περιμένει την ανακαλύψεις και αυτοί είναι 3+1 λόγοι για να τσεκάρεις αμέσως για εισιτήρια!

#1. Είναι ένα αριστοκρατικό νησί και τα χρώματα με τα οποία είναι βαμμένα τα σπίτια μπορούν από μόνα τους να σε ταξιδέψουν και να νιώσουν πως βρίσκεσαι πρωταγωνιστής σε μια ταινία!

#2. Τα εστιατόρια και τα ταβερνάκια που θα ανακαλύψεις στην Ερμούπολη και στην Άνω Σύρο είναι μοναδικά καθώς διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε φαγητά τα οποία αφορούν σε τοπικά εδέσματα και σε πιάτα που θα ζήλευαν μαγαζιά του εξωτερικού!

#3. Το κλίμα κατάνυξης το οποίο βιώνουν κάθε χρόνο οι κάτοικοι του νησιού και οι τουρίστες είναι μοναδικό! Οι περιφορές των Επιτάφιων οι οποίοι έχουν στολιστεί με λουλούδια τα οποία μεγαλώνουν στο νησί και η συγκίνηση που προκαλεί η όλη κατάσταση, σε συνδυασμό με το ειδυλλιακό τοπίο θα σε κάνουν να θες να επιστρέφεις κάθε χρόνο!

#4.Στη Σύρο οι Ορθόδοξοι και οι καθολικού γίνονται “ένα” και γιορτάζουν όλοι μαζί τις Άγιες μέρες! Πρόκειται για έναν παγκόσμιο, ετήσιο εορτασμό όπου έρχονται μαζί οι Χριστιανοί και γιορτάζουν με πολλή χαρά και συγκίνηση αυτές τις Άγιες μέρες. Όλοι δημιουργούν εκλεκτά εδέσματα και απολαμβάνουν μαζί αυτές τις μέρες! Πόσο ωραίο και ενωτικό;

Τσέκαρε και αυτά: