Πάσχα 2023 : Τα Χριστούγεννα αλλά και η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, δεν έχουν πάντα σταθερές ημερομηνίες και κάθε χρόνο ψαχνόμαστε έτσι ώστε να δούμε πότε πέφτουν για να κάνουμε τις προετοιμασίες μας και ίσως να κανονίσουμε μια εξόρμηση, αφού θα έχουμε κάποιες μέρες off από τη δουλειά.

 

ad

Το Πάσχα είναι μια πολύ μεγάλη γιορτή στην Ελλάδα αλλά και στις χώρες όπου ο χριστιανισμός υπάρχει. Και οι εξορμήσεις που κανονίζουμε εκείνη την περίοδο είναι συνήθως διακοπές στο χωρίου όπου σουβλίζουμε το αρνί με την οικογένεια μας και πηγαίνουμε το βράδυ στην εκκλησία για να ακούσουμε το “Χριστός Ανέστη”.

Για μια ακόμη χρονιά αναμένεται να έχουμε πολλούς εκδρομείς να φεύγουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα, καθώς ήδη συζητούν οι παρέες για τις εξορμήσεις τους ενώ κάποιοι σχεδιάζουν και ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκινήσει στις 10 Απριλίου και η Κυριακή του Πάσχα 2023 πέφτει στις 16 Απριλίου. Οπότε, τώρα ξέρεις ποιες είναι οι ημερομηνίες “κλειδιά” και θα ετοιμαστείς από νωρίς για να κάνεις τα πράγματα που θέλεις.

Πάντως, να ξέρεις πως μέσα στο 2023 θα υπάρξουν αρκετές αργίες όπου θα μπορέσει να ξεκουραστείς λιγάκι αλλά το Πάσχα είναι σίγουρα μια από αυτές που περιμένεις γιατί θα έχεις μερούλες για άραγμα.

Τσέκαρε και αυτό : Βασίλισσα Ελισάβετ : Το βίντεο που δείχνει ηλικίες