Πάσχα 2023

Πάσχα 2023Ελλάδα μας είναι η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο για να γιορτάσει κανείς τη μεγαλύτερη στιγμή της Χριστιανοσύνης και σε πολλές περιοχές μπορείς να ανακαλύψεις όμορφα και ιδιαίτερα έθιμα τα οποία θα σε εντυπωσιάσουν τις Άγιες μέρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σε κάθε γωνία της Ελλάδας θα ακουστεί το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου το “Χριστός Ανέστη” και ο κόσμος θα βρεθεί στα οικογενειακά τραπέζι την ημέρα του Πάσχα για να απολαύσει ψητό αρνί, να τσουγκρίσει τα κόκκινα αυγουλάκια του και να ανταλλάξουν ευχές!

Όμως, είμαστε και εμείς που θέλουμε να κάνουμε μια μικρή εξόρμηση για να καθαρίσει το μυαλό μας και να νιώσουμε μια γλυκιά ηρεμία να χαλαρώνει την ψυχή μας! Και μπορούμε να επισκεφτούν τρεις προορισμούς έτσι ώστε να καταλάβουμε και εμείς τις γιορτές.

Σε ποια μέρη πρέπει να πας αν θέλεις να βρεις την ηρεμία σου το Πάσχα 2023

#1. Λεωνίδιο 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Leonidio (@my_leonidio)

Απέχει 3,5 ώρες από την Αθήνα και μπορείς να μετάβεις με αυτοκίνητο ή με κάποιο λεωφορείο του ΚΤΕΛ! Τα αρχοντικά σπίτια και η κατανυκτική ατμόσφαιρα θα σου κλέψουν την καρδιά ενώ οι πύργοι που θα συναντήσεις θα σε κάνουν να αναπολήσεις το παρελθόν.

Τα τοπικά μαγαζιά σε περιμένουν να ανακαλύψεις τα μοναδικά εδέσματα που προσφέρουν και σίγουρα θα απολαύσεις ήρεμες βόλτες.

#2. Ύδρα 

Ένα αρχοντικό νησί, ιδανικό για όσους θέλουν πραγματικά να φύγουν μακριά από όλα! Μόλις 2 ωρίτσες περίπου από την Αθήνα, η Ύδρα είναι ένας προορισμός ο οποίος αξίζει την προσοχή σου! Τα λουλουδάτα σοκάκια, τα ιδιαίτερα μαγαζάκια και οι βόλτες στο λιμάνι είναι από τα πράγματα που θα σε χαλαρώσουν!

#3.Ναύπακτος 

Στη Ναύπακτο μπορείς να συνδυάσεις βουνό και θάλασσα με τον καλύτερο τρόπο! Απέχει περίπου 3,5 ώρες από την Αθήνα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτοκίνητο ή λεωφορείο για να βρεθείς εκεί! Πρόκειται για ένα μέρος το οποίο θα σε ενθουσιάσει καθώς διαθέτει πλακόστρωτα σοκάκια και μπορείς να απολαύσεις την ηρεμία σου μπροστά στη θάλασσα πίνοντας τον καφέ σου!
Τσέκαρε και αυτά: