Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Συνεχίζουμε να φτιάχνουμε DIY πράγματα για το σπίτι μας και για το πασχαλινό τραπέζι καθώς μας αρέσουν αυτά τα projects διότι μας χαλαρώνουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε από τη βολή του σπιτιού μας και να φτιάξουμε ιδιαίτερες δημιουργίες! Τα καλαθάκια είναι must το φετινό Πάσχα και μπορούμε να τα φτιάξουμε μόνοι χρησιμοποιώντας χαρτόνια από διάφορα χαρτόκουτα που μπορεί να βρεις στα σούπερ μάρκετ.

Τα σκληρά χαρτόνια που θα βρεις στα σούπερ μάρκετ είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις καλαθάκια τα οποία είναι σούπερ ρεαλιστικά και θα δώσουν έναν άλλο χαρακτήρα το πασχαλινό τραπέζι σου!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μεγάλο κομμάτια καφέ, σκληρό χαρτόνι, δυνατή κόλλα και ένα ψαλίδι. Αν θέλεις μπορείς να ψάξεις το χαρτόνι σε ένα χρώμα που σου αρέσει και να το στολίσεις στο σημείο που θέλεις.

Τσέκαρε το βίντεο :

Τα καλαθάκια που θα δημιουργήσεις το Πάσχα 2023 μπορείς να τα στολίσεις σε πολλά σημεία του σπιτιού, να τα γεμίσεις με αυγουλάκια ή λουλούδια και να φέρεις ένα διαφορετικό vibe.

Είναι ένα τέλειο diy project το οποίο μπορείς να κάνεις με τα παιδάκια σου ή με τα παιδιά των φίλων σου!

Τσέκαρε και αυτά: