Πάσχα 2023
Στιγμιότυπο εικόνας από βίντεο του Αntonis Chartsas

Πάσχα 2023 : Οι ημέρες όπου θα βρεθούμε στην εκκλησία και θα ακούσουμε το “Χριστός Ανέστη” πλησιάζουν και στις 16 Απριλίου θα καθίσουμε στο πασχαλινό τραπέζι για να απολαύσουμε εκλεκτά εδέσματα τα οποία θα δημιουργήσουμε με του αγαπημένους μας ανθρώπους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ένα από τα μέρη της Ελλάδας όπου μπορείς να απολαύσεις μοναδικές γιορτές και να βρεις την ηρεμία που αναζητάς είναι η Κύμη και αν μένεις στην Αθήνα μπορείς σε μόλις 2,5 ώρες να βρίσκεσαι σε ένα προορισμό που θα σε μαγέψει!

Είναι από τις πρώτες επιλογές όλων όσων τους αρέσει να ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο και μπορείς να ανακαλύψεις υπέροχα μέρη!

Τι μπορείς να κάνεις στην Κύμη αν βρεθείς για το Πάσχα 2023

#1.Μπορείς να απολαύσεις τη μοναδική θέα που έχει από ψηλά καθώς διαθέτει σημεία όπου μπορείς να δεις όλες τις ομορφιές του Αιγαίου! Μην ξεχνάς πως η Κύμη αποκαλείται το “Μπαλκόνι του Αιγαίου”.

 

#2.Τα νεοκλασικά καπετανόσπιτα είναι άξια φωτογραφίας και μια βόλτα στο Λαογραφικό Μουσείο θα ανακαλύψεις διάφορες πληροφορίες!

#3.Τα μοναδικά ταβερνάκια που βρίσκονται στην Κύμη και στην παραλία της Κύμη σε περιμένουν για να δοκιμάσεις τοπικά εδέσματα και να απολαύσεις το ουζάκι σου!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @alicereflections

#4.Τη Μεγάλη Παρασκευή θα απολαύσεις το μοναδικό συναίσθημα που φέρνει στις ψυχές μας ο Επιτάφιος και θα δεις τον κόσμο να είναι σε μια στενάχωρη κατάσταση ακολουθώντας τον. Αλλά το Μεγάλο Σάββατο όλοι είναι την παραλία και στα μαγαζιά για να απολαύσουν τις ώρες τους πριν την Ανάσταση!

#5.Το βράδυ της Ανάστασης μπορείς να βρεθεί στην εκκλησία της Παναγίας της Λαουτσάνισσας και μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο να πάρεις το Άγιο Φως και έπειτα να κατευθυνθείς στα μπαράκια που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν αφού όλοι οι κάτοικοι της κωμόπολης έχουν τρομερή διάθεση και ξέρουν πως να διασκεδάζουν!

Τσέκαρε και αυτά: