Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Ένα από τα νησάκι που μας αρέσει πολύ για ολιγοήμερες διακοπές είναι η Ύδρα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να την επισκεφτούν κατά της διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και για να γιορτάσουν την Ανάσταση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το νησί του Αργοσαρωνικού θεωρείται ένα από τα πιο αρχοντικά νησιά της Ελλάδας και κάθε χρόνο επιλέγεται από ξένους και Έλληνες τουρίστες για να χαλαρώσουν μακριά από την καθημερινότητα της πόλης.

Είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί το οποίο δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ και από τον Πειραιά απέχει μόλις μια ώρα και μισή ενώ ο καιρός στο νησί είναι ιδανικός για βολτίτσες.

Η Ύδρα έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα όσων θέλουν ήσυχες διακοπές και απλά να περάσουν χαλαρές στιγμές χωρίς να νιώθουν άγχος και στρες! Υπάρχει καλύτερο πράγμα βρε παιδιά;

Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι για τους οποίους πρέπει να επισκεφτείς την Ύδρα το Πάσχα 2023

#1.Είναι πολύ κοντά στην πόλη της Αθήνας και του Πειραιά! Απλά παίρνεις το δελφίνι και μεταφέρεσαι στο νησί όπου σε περιμένουν σοκάκια και πολύ όμορφα μαγαζιά για να τα ανακαλύψεις!

#2.Τα πανέμορφα αρχοντικά είναι αυτά που σίγουρα θα σου κλέψουν την καρδιά και θα μπορέσεις να απολαύσεις μεζέδες και ουζάκι σε ένα από τα μαγαζιά που σε περιμένουν για να τα ανακαλύψεις!

#3.Η περιφορά του Επιταφίου στην Ύδρα γίνεται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο και δε γίνεται να τη χάσεις! Ο Επιτάφιος πλέει στο νερό της θάλασσας και με αυτόν τον τρόπο ευλογούνται τα νερά και είναι μια ισχυρή προστασία για του ναυτικούς. Την Κυριακή του Πάσχα καίνε τον “Ιούδα” και τα πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό!

Αν θέλεις να βρεθείς στο νησί, θα πρέπει να κάνεις κράτηση σε κάποιο ξενοδοχείο και να κλείσεις σύντομα τα εισιτήρια σου διότι έχουν ήδη αρχίσει να δέχονται τηλεφωνήματα και αναμένεται να είναι full books μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα!

Τσέκαρε και αυτά: