Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν απολαμβάνουν τις πασχαλινές γιορτές και επιλέγουν να κάνουν άλλα πράγματα και να διασκεδάσουν με άλλο τρόπο! Ενώ πολλοί από εμάς θα μείνουμε Ελλάδα για να μπορέσουμε να δούμε από κοντά διάφορα έθιμα που έχουν τα ελληνικά νησιά μας και να κάνουμε εξορμήσεις στη φύση, υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να “βγουν” εκτός χώρας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Ευρώπη έχει και αυτή με τη σειρά της, μοναδικά μέρη τα οποία όλοι μπορούμε να επισκεφτούμε κάποια στιγμή και να κάνουμε ολιγοήμερες διακοπές για να ξεκουραστούμε και να “ανοίξει” το μάτι μας!

Ποιοι είναι οι τρεις προορισμοί που πρέπει να βρεθείς το Πάσχα 2023:

#1.Ρώμη

Πρόκειται για έναν προορισμό που καθημερινά υποδέχεται εκατοντάδες τουρίστες οι οποίοι θέλουν να δουν από κοντά το Κολοσσαίο, τη Ρωμαϊκή Αγορά, το Πάνθεον και άλλα πολύ όμορφα αξιοθέατα ενώ μπορείς να απολαύσεις την πίτσα και τα ζυμαρικά που θέλει η καρδιά σου. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις στην ιταλική πόλη και να περάσεις πολύ όμορφα. Με το αεροπλάνο είναι περίπου 2,5 ώρες και θα βρεις οικονομικά καταλύματα για να μπορείς να μείνεις.

#2.Βαρκελώνη 

Η πόλη της Ισπανίας με τα ιδιαίτερα σοκάκια, τα tapas bars και τα ιδιαίτερα μαγαζιά όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και να κάνεις κους κους είναι ιδανκή για το Πάσχα. Μπορείς να δεις από κοντά πολλά αξιοθέατα όπως είναι η Sagrada Família, το Park Güell, τη La Pedrera και άλλα πολλά.

#3.Άμστερνταμ 

Πρόκειται για μια πόλη η οποία σφύζει από ζωή και μπορείς να απολαύσεις μοναδικές βόλτες στο κέντρο της ενώ παντού θα δεις τις τουλίπες να ανθίζουν καθώς η Άνοιξη έχει έρθει! Θα απολαύσεις τον καφέ σου σε διάφορα alternative μαγαζάκια και σίγουρα θα ηρεμήσεις διότι πρόκειται για μια πολύ κουλ πόλη.

 

Τσέκαρε και αυτά: