Πασχαλινή διακόσμηση

H πασχαλινή διακόσμηση είναι ένα από τα θέματα που μας απασχολεί κάθε φορά που επιστρέφουμε σπίτι μας διότι θέλουμε να καλωσορίσουμε τις γιορτές με έναν όμορφο τρόπο και μπορούμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας διακοσμητικά χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το Πάσχα 2023 δεν είναι πολύ μακριά και θέλουμε να νιώσουμε πως στο σπίτι μας υπάρχουν πράγματα τα οποία μας το θυμίζουν αυτό! Και σε μεγάλα πολυκαταστήματα μπορούμε να βρούμε διάφορα αντικείμενα τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε τα δικά μας διακοσμητικά.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να στολίσεις το τραπέζι σου με πασχαλινές ιδέες και να είναι όλες φτιαγμένες από τα χεράκια σου.

#1. Πάρε ένα μεγάλο διάφανο βάζο και ρίξε μέσα σε αυτό πολλά ξύλινα ή πλαστικά αυγουλάκια στα χρώματα τα οποία σου αρέσουν. Γέμισε το βάζο και πάρε δυο κλαδιά αμυγδαλιάς τα οποία θα ψεκάσεις πρώτα με λακ για να μη μαζεύονται ζωύφια και κάρφωσε τα μέσα στο βάζο! Θα φαίνεται σαν μια πολύ όμορφη ανθοδέσμη!

#2. Πάρε πηλό και καλούπια σε σχήμα αυγού! Τοποθέτησε τον πηλό μέσα στα καλούπια και μετά από αρκετή ώρα βγάλτα από αυτά και ζωγράφισε τα όπως σου αρέσει! Μπορείς να τα βάλεις σε ένα καλαθάκι και να διακοσμήσεις το τραπέζι σου!

#3. Σε ένα πλατύ και βαθύ διάφανο μπολ μπορείς να βάλεις χρωματιστά τζελ μπιλάκια και να δημιουργήσεις κεριά με τη μέθοδο του ντεκουπάζ τα οποία θα τα καρφώσεις μέσα σε αυτό και θα είναι ένα πολύ όμορφο piece για το κέντρο του τραπεζιού σου.

Το Πάσχα είναι μια πολύ όμορφη περίοδος κατά την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά πράγματα και θα τα βλέπουμε κατά καιρούς για να μπορούμε να αναβαθμίζουμε τη διακόσμηση μας χωρίς να δαπανούμε πολλά χρήματα και να χαιρόμαστε!

Τσέκαρε και αυτά: