Πασχαλινή διακόσμηση

Πασχαλινή διακόσμηση : Πολλές είναι οι κατασκευές που μπορούμε να δημιουργήσουμε με τα χεράκια μας κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής και μαζί μας, μπορούν να δημιουργήσουν και οι μικρό μας φιλί αφού θα αφήσουν και λίγο τα θρανία για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις γιορτινές ημέρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Υπάρχουν πολλές δημιουργίες τις οποίες μπορείς να κάνεις με πολύ απλά υλικά ενώ είσαι στο σπίτι σου και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα με είδη χειροτεχνίας και να πάρεις κάποια πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας τα DIY tasks που έχεις αποφασίσει να κάνεις!

Τα πασχαλινά αυγά είναι must αυτή την περίοδο και θα τα δεις παντού! Σε βιτρίνες, σε σπίτια να στολίζουν το τραπέζι και σε διάφορα καλαθάκια! Εμείς, λοιπόν, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε αυγά και να τα στολίσουμε στο σπίτι, αλλά κάτι μας έλειπε!

Ένα καλαθάκι σε σχήμα κότας είναι αυτό που σίγουρα θέλουμε να δούμε πάνω στο τράπεζες του σαλονιού μας καθώς είναι fun και χαριτωμένο! Και πρέπει να το φτιάξουμε μόνοι μας για να μπούμε πιο ενεργά στην DIY πασχαλινή διακόσμηση!

Tι θα χρειαστείς :

  • ακρυλικό χρώμα της επιλογής σου
  • πηλό ταχείας πήξης
  • πηλό κρύας πορσελάνης
  • αλουμινόχαρτο
  • ένα μεγάλο μπουκάλι αναψυκτικού

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πως μπορείς να το δημιουργήσεις βήμα-βήμα!

 

Μην ξεχνάς πως τίποτα δεν είναι δύσκολο αρκεί να έχεις φαντασία και όρεξη να δημιουργήσεις! Μπορείς να έχεις στο πλευρό σου τα παιδιά των φίλων σου ή τα δικά σου για να κάνετε μαζί πράγματα αφού οι μικροί μας φίλοι ενθουσιάζονται όταν τους ζητάμε να φτιάξουν κάτι μαζί μας!

Η διακόσμηση κατά τη διάρκεια του Πάσχα πρέπει να περιλαμβάνει όμορφα χρώματα και κλασικές δημιουργίες όπως είναι τα πήλινα λαγουδάκια και οι κότες!

Tσέκαρε και αυτά: