Πασχαλινή διακόσμηση

Πασχαλινή διακόσμηση : Τα τελευταία χρόνια οι DIY κατασκευές έχουν καταφέρει να κάνουν πολύ κόσμο να ασχοληθεί με αυτές και κατά τη διάρκεια των γιορτών δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι προτιμούν να δημιουργήσουν δικά τους πράγματα παρά να τα αγοράσουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Μια νέα τάση έχει εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό στο χώρο της διακόσμησης και αφορά τη διακόσμηση που επιλέγουμε να κάνουμε το Πάσχα και δεν είναι άλλη από τα πλεκτά αυγά τα οποία είναι πολύ χαριτωμένα και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να στολίσεις στο σπίτι σου!

Το πλέξιμο θεωρείται ένα από τα πιο αγχολυτικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος καθώς ηρεμεί το κεφάλι μας, και θεωρείται ιδανικό για όσους δεν μπορούν να διαχειριστούν πολύ εύκολα το άγχος.

Τα πλεκτά αυγά είναι τάση και στο παρακάτω βίντεο θα μάθεις πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσεις τα δικά σου και να ηρεμήσει και το κεφάλι σου! Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι χρώμα κλωστής θέλεις!

Δε θα χρειαστείς πολλά πράγματα για να τα δημιουργήσεις! Θα πρέπει να έχεις δυο μεγάλες βελόνες, κλωστές στα χρώματα που επιθυμείς και υλικό για να μπορέσεις να τα γεμίσεις έτσι ώστε να στέκονται!

Πασχαλινή διακόσμηση – Που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις

Τα πλεκτά αυγά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση σου με πολλούς τρόπους! Πολλοί επιλέγουν να πάρουν κλαδιά αμυγδαλιάς, να τα ψεκάσουν με λακ και να τα τοποθετήσουν σε ένα βάζο και να κρεμάσουν τα αυγά!

Επίσης, μπορείς να τα έχεις σε διάφορα σημεία του σπιτιού και να τα παίρνεις στα χέρια σου και να τα πιέζεις όταν έχεις άγχος!

Μάλιστα, μπορείς να γεμίσεις ένα μεγάλο διάφανο με τα πλεχτά αυγά σου και να δώσεις μια άλλη νότα στη διακόσμηση!

Τσέκαρε και αυτά: