Ακούγεται σαν ψέμα αλλά είναι αλήθεια. Ο ζωντανός μύθος του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, Πασχάλης Τερζής μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τις ελληνικές πίστες και τη δικογραφία κάνει το μεγάλο come back.

Η είδηση ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Πασχάλης Τερζής έχει ήδη συμφωνήσει να εμφανιστεί στο κέντρο “Posidonio” για δέκα μόνο βράδια. Η συμφωνία φέρεται να έχει κλειδώσει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρεμιέρα για τη μεγάλη επιστροφή του ερμηνευτή θα πραγματοποιηθεί περί τις αρχές Μαρτίου.

Έχουν περάσει περίπου δέκα χρόνια από τότε που ο Πασχάλης Τερζής αποφάσισε να αφήσει το μικρόφωνο αλλά και ταυτόχρονα να εξαφανιστεί κυριολεκτικά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επικράτησε αναστάτωση με τις φήμες για την υγεία του να δίνουν και να παίρνουν και σε πολλές περιπτώσεις να οργιάζουν κιόλας.

Η αλήθεια είναι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά σε καμία περίπτωση όλα αυτά τα τερατώδη που γράφτηκαν κατά καιρούς.

Ο ίδιος άλλωστε είχε δώσει μία συνέντευξη πριν τρία χρόνια και είχε αποκαλύψει πως θεωρεί καλύτερα να σταματάει ένας καλλιτέχνης μόνος του, παρά να τον διώχνουν. Την τελευταία φορά πάντως που εθεάθη να τραγουδάει ήταν τον Οκτώβριο όταν η κόρη του από πίστας του ζήτησε να τραγουδήσουν ένα ντουέτο και εκείνος δεν της χάλασε χατήρι, προκαλώντας κυριολεκτικά σεισμό στην αθηναϊκή σκηνή.

Περιμένουμε να δούμε αν ισχύουν οι πληροφορίες!