Πατρινό καρναβάλι

Πατρινό καρναβάλι για πάντα”, τραγουδούν οι χιλιάδες καρναβαλιστές που βρίσκονται στην αγαπημένη πόλη της Ελλάδας και ζουν από πρώτο χέρι, τη χαρά που προσφέρει η μεγάλη γιορτή της Αποκριάς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H Πάτρα μετά από τρία σχεδόν χρόνια γεμίζει κόσμο ο οποίος θέλει να γιορτάσει τις Απόκριες και μέχρι αργά το απόγευμα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρέθηκαν στον Κηφισός με σκοπό να πάρουν το λεωφορείο και να βρεθούν στην πόλη για να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Περισσότεροι από 50.000 καρναβαλιστές θέλουν να στείλουν τη θετική ενέργεια τους σ όλο τον κόσμο και μέσω την παρελάσεων προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα το οποίο ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Η μεγάλη πρώτη παρέλαση ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου 25/2 – ονομάζεται νυχτερινή ποδαράτη  καθώς πρωταγωνιστούν μόνο οι καρναβαλιστές και όχι τα άρματα – και ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με την ενέργεια που προσφέρουν τα μέλη των πληρωμάτων που πάλι αύριο θα βγουν στους δρόμους και θα διασκεδάσουν τον κόσμο.

Τσέκαρε το βίντεο του Ionian Channel

H Πάτρα είναι γεμάτη κόσμο καθώς όλοι θέλουν να παραβρεθούν στο πατρινό καρναβάλι και αναμένεται να γίνει χαμός την Κυριακή 26/7 όπου και θα καεί ο βασιλιάς Καρνάβαλος!

 

Τσέκαρε και αυτά: