Πατρινό καρναβάλι

Το πατρινό καρναβάλι μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων και στους δρόμους της Πάτρας έχουν ξεχυθεί χιλιάδες καρναβαλιστές για να περάσουν το βράδυ της τελευταίας Αποκριάς όσο πιο τέλεια μπορούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το καρναβάλι έχει καταφέρει να τραβήξει όλο τον κόσμο στο δρόμο από το πρωί μέχρι το βράδυ χορεύουν και διασκεδάζουν όσο ποτέ άλλοτε! Μην ξεχνάς πως μετά από 3 χρόνια περίπου πραγματοποιείται κανονικά το μεγάλο γεγονός!

Στις εικόνες που μεταδίδει το Lepando μπορείς να δεις τι συμβαίνει στους δρόμους της Πάτρας και ο κόσμος δεν σταματά να ξεσαλώνει! Κροτίδες λάμψης φωτίζουν την ατμόσφαιρα, η μουσική είναι πιο δυνατή από ποτέ και οι παρέες χορεύουν και ξεσαλώνουν μετά από τόσα χρόνια!

Η Πάτρα έχει γεμίσει κόσμο από την αρχή της εβδομάδας αλλά οι περισσότεροι επέλεξαν να βρεθούν στην πόλη το Σαββατοκύριακο και να διασκεδάσουν στις διάφορες εκδηλώσεις ου σημειώθηκαν ενώ πολλοί ήταν αυτολι που δημιούργησαν ευφάνταστες στολές για να δείξουν έναν άλλον εαυτό.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο κόσμος θα διασκεδάζει αφού θα καεί ο βασιλιάς Καρνάβαλος και θα ακολουθήσουν συναυλίες. Και όλοι θα τραγουδούν “πατρινό καρναβάλι για πάντα” .

 

Tσέκαρε και αυτά: