Πατρινό καρναβάλι

Το πατρινό καρναβάλι είναι αυτό στο οποίο όλοι έχουν στρέψει τα βλέμματα τους καθώς κορυφώνεται την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και το βράδυ θα καεί ο βασιλιάς Καρνάβαλος για να υποδεχτούμε την Καθαρά Δευτέρα 2023 και να καθαρίσει η ψυχή μας και το σώμα μας πετώντας χαρταετό και τρώγοντας λαγάνα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ TO SURVIVOR ΕΔΩ 

Οι καρναβαλιστές έχουν βγει στους δρόμους από χθες και διασκεδάζουν με την ψυχή τους φορώντας ευφάνταστες στολές και παρουσίασαν τα δικά τους ιδιαίτερα κόμματα στη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση η οποία κράτησε για πέντε ώρες.

Στις 2 το μεσημέρι ξεκίνησε η τελευταία και μεγάλη καρναβαλική παρέλαση όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 45.000 καρναβαλιστές, και έκανε την εμφάνιση τςη η βασίλισσα του καρναβαλιού.

Η παρέλαση ξεκίνησε με δημοτική μουσική και συνεχίζεται με τον κόσμο να απολαμβάνει όλα όσα συμβαίνουν!

 

Το βράδυ της Κυριακής θα δούμε στο μόλο του Αγίου Νικολάου τη λήξη για το πατρινό καρναβάλι και θα καεί ο βασιλιάς καρνάβαλος! Έπειτα θα ακολουθήσει ένα υπερθέαμα με πυροτεχνήματα και ο κόσμος θα μπορεί να διασκεδάσει στο μεγάλο πάρτι που θα στηθεί με το συγκρότημα 1550 το οποίο υπογράφει και το επίσημο τραγούδι για το φετινό καρναβάλι.

Τσέκαρε και αυτά: