Παύλος Χάπιλλος

Ο Παύλος Χάπιλλος είναι ένα αγόρι το οποίο αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό MasterChef, κατάφερε να μπει και μέχρι στιγμής έχει γίνει ο αγαπημένος μας παίκτης από όλα τα reality τα οποία κυκλοφορούν στην ελληνική τηλεόραση. Και οι λόγοι είναι πολύ απλοί.

Ο 35χρονος μάγειρας του MasterChef, ο οποίος έχει δουλέψει ως χημικός για πολλά χρόνια στην Αγγλία, έχει ιδιαίτερη αγάπη στη μαγειρική και μας το δείχνει κάθε φορά που εμφανίζεται στο reality! Τοποθετείται πάνω σε διάφορα θέματα τα οποία συμβαίνουν με χιούμορ και είναι απλά μοναδικός! Ο κόσμος στο Twitter τον εκθειάζει κάθε φορά και πρέπει να πούμε πως μας φτιάχνει τη διάθεση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κάρατ ασυλίας για να σώσει τον συμπαίκτη του, Πάυλο, και ο Παύλος Χάπιλλος έκανε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση στην κάμερα λέγοντας πως επειδή μεγάλωσε διαφορετικός και πως δεν μπορεί κάποιος να ακούει συνέχει ατι έχουν να πουν οι άλλοι. Είναι όπως ανέφερε η δική τους οπτική και πως όταν κάποιος δεν έχει το βίωμα, δεν πρέπει να μιλάει.  Όπως για παράδειγμα οι άνδρες: Δεν ξέρουν πώς είναι να περπατούν σαν γυναίκα μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Δεν ξέρουν πώς είναι να περπατούν σαν γκέι μέσα σε αυτόν τον κόσμο.

Για μια ακόμη φορά μας έκανε να τον αγαπήσουμε λίγο παραπάνω!

Τσέκαρε κάποια σχόλια στο Twitter:

Τσέκαρε και το σχετικό απόσπασμα:

Τσέκαρε και αυτό: Το γιγαντιαίο κοκτέιλ που θέλουμε να πιούμε μόλις λήξει η καραντίνα