Παύλος Γαλακτερός

Ένας από τους νέους παίκτες που μπήκαν στο Survivor και έχει εντυπωσιάσει, είναι ο Παύλος Γαλακτερός και ο γιος του γνωστού μπασκετμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού, είναι το αγόρι που έχει τραβήξει τα βλέμματα.

Η «ήρεμη δύναμη» της κόκκινης ομάδας πήγε στον Άγιο Δομίνικο αλλά άφησε ένα κορίτσι πίσω του το οποίο σκέφτεται κάθε μέρα και σίγουρα του λείπει.

Ο Νάσος Γαλακτερός, μετά τον χωρισμό του με την μητέρα του Παύλου, Τέτα Λεονταρίδου, παντρεύτηκε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και μαζί απέκτησαν ένα πανέμορφο κορίτσι στο οποίο έχει τεράστια αδυναμία ο Παύλος Γαλακτερός και τους έχουμε δει να φωτογραφίζονται πολλές φορές για χάρη του Instagram και είναι το απόλυτο family goal. Ο Παύλος έχε τεράστια αδυναμία στο κορίτσι αυτό, στην αδερφούλα του και όπως έχουμε δει στις περιγραφές που έχει κάνει σε φωτογραφίες του στο Instagram, είναι το κορίτσι της ζωής του! Και εμείς λιώνουμε!

Να σου θυμίσουμε πως ο Παύλος Γαλακτερός είναι 23 ετών, έχει σπουδάσι ηχολήπτης και τον έχουμε δει να εμφανίζεται στην εκπομπή Join Us ως παρουσιαστή ενώ βρέθηκε και στην ομάδα της εκπομπής «Οι Θαλασσόλυκοι». Είναι αθλητικός τύπος, αγαπά τη θάλασσα και του αρέσουν τα extreme sports.

O νεαρός παίκτης της κόκκινης ομάδας κατάφερε από την πρώτη ημέρα της εμφάνισης του στο Survivor να κάνει χαμούλη στα social media καθώς είναι πολύ ωραίο αγόρι και αγωνιστικά δεν περνά καθόλου απαρατήρητος! Μήπως είναι ο νέος πρίγκιπας του Survivor;

Τσέκαρε τους μαζί: