Παύλος Λούλης

O Παύλος Λούλης μπήκε στο MasterChef 2023 και κατάφερε με το ιδιαίτερο στιλ και την τσαχπινιά του να πείσει τους κριτές πως αξίζει μια θέση σε έναν από τους πάγκους στο πλατό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Παύλος κατάφερε να πάρει λευκή ποδιά μετά την παρουσίαση του πιάτου και οι κριτές είχαν ιδιαίτερη χαρά με όσα δοκίμασαν. Ο ερασιτέχνης μάγειρας είναι μέσα στη βίλα και είναι έτοιμος για όλα.

  • Παύλος Λούλης :Βιογραφικό, η μεγάλη αγάπη του, ηλικία, καταγωγή και το Instagram

Ο Παύλος Λούλης είναι 39 ετών και μένει στη Λευκάδα. Έμενε τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα αλλά αποφάσισε να βρεθεί στο νησί και να δημιουργήσει ένα δικό του μαγαζί και παράλληλα είχε και μια σχέση που τον οδήγησε εκεί.

Η μεγάλη του αγάπη όμως είναι ένα πανέμορφο σκυλάκι που έχει, ο Βικτορ και όταν μιλά. και εκείνον συγκινείται απίστευτα. Το σκυλάκι του είναι αυτό που δυσκολεύτηκε πολύ να αποχωριστεί κατά την είσοδο του στο ριάλιτι μαγειρικής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Loulis (@pavlos_loulis)

Λατρεύει το street food και την ιταλική κουζίνα και το μαγαζί του είναι αυτής της αισθητικής.  Του αρέσει να δημιουργεί πιάτα τα οποία θα συνοδεύουν τα απεριτίβο που διαλέγει ο κόσμος  και πάντα τον προτιμούν.

Έχει καταφέρει να κάνει πολλά πράγματα αλλά θέλει να εξελιχθεί διότι δεν του αρκεί να είναι ερασιτέχνης μάγειρας και θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Loulis (@pavlos_loulis)

  • Το ιδιαίτερο παρατσούκλι

Ο Παύλος Λούλης έχει δουλέψει για πολλά χρόνια ως μπάρμαν και οι φίλοι του, του έβγαλαν το παρατσούκλι “το χέρι του Μίδα” γιατί έκανε ιδιαίτερα κοκτέιλ τα οποία δεν υπήρχαν στον κατάλογο και πάντα ενθουσίαζε τους πελάτες.

Είναι πλέον ένας από τους 24 παίκτες του MasterChef 2023 και έχουμε να δούμε πολλά από εκείνον και το μουστάκι του.

Tσέκαρε και αυτά: