Η Πέγκυ Ζήνα ή όπως αγαπούμε να την αποκαλούμε «η Πεγκάρα μας », έχει πει κομματάρες, διαθέτει μια υπέροχη φωνή και είναι ένας άνθρωπος που απασχολεί με τη δουλειά της και τίποτα παραπάνω.

Αν δεν έχεις βρεθεί σε κάποιο μαγαζί όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια, να το κάνεις σύντομα διότι θα δεις πολλά και θα ευχαριστηθείς με τη ψυχή σου.

Η Πέγκυ (την έκανα φίλη μου εγώ, μόνη μου τελείως), εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για ένα ζήτημα που είχε δημιουργηθεί πέρυσι, καθώς ερμήνευσε ένα αγαπημένο τραγούδι της Βίκυς Μοσχολιού στα MAD Awards και η οικογένεια της Μοσχολιού αντέδρασε σε όλο αυτό που στήθηκε. Η οικογένεια αντέδρασε έντονα γιατί πίστευε πως είναι ιεροσυλία.

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην εκπομπή λέγοντας πως ενώθηκαν τρία διαφορετικά είδη μουσικής και πως ότι έγινε, έγινε με σεβασμό. Μάλιστα, ανέφερε πως το rap κομμάτι που ενσωματώθηκε στο τραγούδι ήταν για τους άστεγους και πως ακόμη και ο Γιάννης Σπανός συγκινήθηκε.

Στην ουσία, η οικογένεια δεν «τρελάθηκε με το τραγούδι και θα έχει τους λόγους της!

Η Πέγκυ Ζήνα, αν θες την άποψη μας ήταν απλά υπέροχη τότε και η ευλάβεια με την οποία προσέγγισε το τραγούδι ήταν απλά μοναδική. Βλέποντας και ακούγοντας για μια ακόμη φορά τη διασκευή, πρέπει να πούμε πως ήταν υπέροχη και η δημιουργία ενός τόσο ιδιαίτερου τραγουδιού στις «ανάγκες» του σήμερα ήταν υπέροχη!

Και το σημαντικότερο όλων! Το νόημα που βγαίνει από τη διασκευή αλλά και από το πρωτότυπο είναι τόσο συγκινητικό που όπως και να ακουστεί, θα πρέπει να προβληματίζει και να ευαισθητοποιεί τον κόσμο.

Παραπάνω μπορείς να το ακούσεις και θα δεις πως ήταν ιδιαίτερο, υπήρχε σεβασμός και ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές των MAD! Στο τραγούδι ακούστηκαν επίσης ο γνωστός τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και ο ράπερ KATA.

Διαβάστε επίσης: Denim on denim – Η Φουρέιρα φόρεσε Κουδουνάρη και μείναμε speechless