Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα για άλλη μία φορά αποδείχθηκε πως είναι μία καλλιτέχνης που βοηθά και χωρίς να το ξέρει κανείς και χωρίς φυσικά να το εκμεταλλεύεται μέσω της δημοσιότητας.

Εκτός εάν ένας από τους ανθρώπους που βοηθά το αποκαλύψει όπως στην περίπτωση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, τη Μαργαρίτα, η οποία μίλησε στο Down Town για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Στη συνέντευξή της είπε πως η Πέγκυ Ζήνα και ο άντρας της, Γιώργος Λύρας ήταν οι δύο άνθρωποι που πλήρωσαν το χρέος της ύψους 6.000 ευρώ προς τη ΔΕΗ και τη βοήθησαν να έρθει ξανά στα ίσια της οικονομικά.

Όπως είπε η ίδια η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ο κόσμος πιστεύει ότι είναι πλούσια αλλά αυτό δεν ισχύει. Δηλώνει φτωχός άνθρωπος αποκαλύπτοντας μάλιστα πως επί τρεις ημέρες τρεφόταν με τραχανά και κανείς δεν την πιστεύει γιατί είναι η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη.

Μάλιστα, η Μαργαρίτη Θεοδωράκη μίλησε και για την πώληση του σπιτιού, έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ, λέγοντας πως πήγαν όλα στην εφορία έτσι ώστε να μην έχουν χρέη και πριν ένα μήνα τους έκοψαν το ρεύμα για ένα χρέος 6.000 ευρώ. Τότε αποκάλυψε ότι η Πέγκυ Ζήνα και ο άντρας της πλήρωσαν αυτό το χρέος.

Όπως εξήγησε είναι άνεργη από το 2012 και δεν θα μπορεί να πάρει ούτε σύνταξη, ενώ για τον πατέρα της, Μίκη Θεοδωράκη δήλωσε πως όλοι νομίζουν πως είναι πάμπλουτος αλλά και ο ίδιος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

Σημείωσε δε χαρακτηριστικά πως την βοηθά γιατί είναι γενναιόδωρος άνθρωπος, αλλά μίλησε και για τον φθόνο που έχει φάει από ανθρώπους εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι κόρη του Μίκη.