Πειρατές της Καραϊβικής

Οι ταινίες με τον τίτλο “Πειρατές της Καραϊβικής” έχουν αφήσει εποχή και πολλές ήταν οι συζητήσεις και οι ανακοινώσεις που ήθελαν να επιστρέφει μια νέα εκδοχή όπου τον κύριο λόγο θα έχει μια γυναίκα. Η Μάργκοτ Ρόμπι!

Αλλά όπως όλα δείχνουν, η ταινία δε θα γίνει και η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο Variety, ανέφερε πώς θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα και πώς έχει ¨πεθάνει” για τη Disney αυτή η ιδέα.

Η ταινία ήταν μια από τις αναμενόμενες και όταν ανακοινώθηκε το 2020 πώς θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα, ο κόσμος είχε ενθουσιαστεί! Αλλά τελικά τα σχέδια άλλαξαν.

“Είχαμε μια ιδέα, πριν από πολλά χρόνια, την οποία συζητούσαμε πριν από λίγο καιρό, για να έχουμε μία περισσότερο γυναικεία εκδοχή της ταινίας -όχι εντελώς γυναικεία, αλλά απλώς μια διαφορετική ιστορία- που πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ωραία”  δήλωσε η Ρόμπι στο Vanity Fair για την ταινία “Πειρατές της Καραϊβικής” της Disney. “Αλλά υποθέτω ότι δεν θέλουν να την κάνουν”, είπε!

Αυτό, όμως που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως τον Μάιο ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ είχε δηλώσει πως δυο ταινίες που αφορούν το γνωστό brand αναμένεται να κυκλοφορήσουν και σε ερώτηση αν θα επιστρέψει ο Τζόνι Ντεπ, ήταν κατηγορηματικά αρνητικός.

“Μιλάμε με τη Μάργκοτ Ρόμπι. Αναπτύσσουμε δύο σενάρια για τους “Πειρατές” – ένα μ’ αυτήν και ένα χωρίς” είχε ο παραγωγός .

Όσο αφορά την επιστροφή του Ντεπ είχε πει:

“Σε αυτό το σημείο δε θα επιστρέψει. Το μέλλον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη”.

Τσέκαρε και αυτά :

Αλεξία Τράικο : Τα “πανηγύρια” στο TikTok

Γιάννης Πλούταρχος: Μαζί με Πάολα στο Fever