Πελέ

Ο θρύλος…πέθανε! Το αγόρι από τη Βραζιλία με το παρατσούκλι Πελέ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών και η παγκόσμια κοινότητα του ποδοσφαίρου είναι συντετριμμένη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής με τις πολλαπλές επιτυχίες στο ενεργητικό του αποφάσισε να φύγει από αυτόν τον κόσμο και να συναντήσει έναν άλλο μεγαλό θρύλο ονόματι Μαραντόνα και μαζί να μάθουν μπαλίτσα σε όλους τους αγγέλους.

Ο Πελέ ήταν ένας πολύ ταπεινός άνθρωπος όπως τονπεριγράφουν πολλοί που τον γνώριζαν. Είχε αδυναμίες αλλά δεν ξέχασε ποτέ τα φτωχικά χρόνια που πέρασε και όλα όσα του δίδαξε ο επίσης ποδοσφαιριστής πατέρας του!

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θρηνεί την απουσία ενός τεράστιου παίκτη που πάλεψε με τον καρκίνο και με διάφορα προβλήματα υγείας που είχε! Έναν άνθρωπο που πάντα έδινε ελπίδα !

Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Κιλιάν Εμπαπέ αλλά και πολλοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι θέλησαν να πουν “αντίο” σε ένα μεγάλο παίκτη και άνθρωπο!

Τσέκαρε κάποιες αναρτήσεις :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής λατρεύτηκε από πολύ κόσμο και ειδικότερα από τους νεότερους ποδοσφαιριστές καθώς ήταν ένα παράδειγμα προς μίμηση και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν να του μοιάσουν!

Τσέκαρε και αυτά:

Έλενα Παπαρίζου : Το νέο της τραγούδι

Πρωτοχρονιά 2023 : Το μενού του “St’ Astra” restaurant!