Πελέ

Πολλά ήταν τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η κατάσταση της υγείας του διάσημου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Πελέ, να μην είναι καλή και πως δεν ανταποκρίνεται στις θεραπείες που κάνει στο νοσοκομείο.

Ο ποδοσφιαριστής ο οποίος παλεύει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, θέλησε μέσω Instagram να μοιραστεί με τιυς αγαπημένους του followers κάποια λόγια και να τους καθυσηχάσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

 

“Φίλοι μου, θέλω όλοι να παραμείνουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι. Είμαι δυνατός, με πολλή ελπίδα και ακολουθώ τη θεραπεία μου ως συνήθως. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα για όλη τη φροντίδα που έλαβα.

Έχω μεγάλη πίστη στο Θεό και κάθε μήνυμα αγάπης που έλαβα από εσάς από όλον τον κόσμο με κρατάει γεμάτο ενέργεια. Και επίσης υποστήριξτε και τη Βραζιλία στο Μουντιάλ. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα”.

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο και τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να μην ανταποκρίνεται στις θεραπείες με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν στην εντατική μονάδα υψηλής φροντίδας και να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή για όσα αντέχει.

Αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχουμε νεότερα!

 

Tσέκαρε και αυτά :

Δήμος Ζωγράφου : Το πάρκο στη Θεσσαλίας

Νατάσσα Μποφίλιου : Το Twitter και τα αρνητικά σχόλια