Πελέ

Τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα προσευχής για τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή, Πελέ ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Άλμπερτ Έιπσταιν” στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη Daily Mail η οποία επικαλείται βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο παλαίμαχος ποδοσφιριστής βρίσκεται σε μονάδα εντατικής φροντίδας στο νοσοκομείο καθώς έχει σταμτήσει να ανταποκρίνεται στη χημειοθεραπεία που έκανε για να καταπολεμήσει τον καρκίνο.

Αναφορές στη Βραζιλία κάνουν λόγο για πολύ δύσκολες ώρες και πως η ζωή του “κρέμεται” από μια λεπτή λωρίδα καθώς ο ο πόνος που βιώνει είναι ανυπόφορος και οδεύει προς τις τελευταίες του ώρες.

Θαυμαστές του Πελέ ζητούν από τον κόσμο να προσευχηθεί, μετά την είδηση πως η κατάσταση της υγεία του είναι κρίσιμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Την Πέμπτη 1/12 η κατάσταση του είχε κριθεί ως “σταθερή” και στο πλευρό του βρισκόταν η κόρη του, Κέλι η οποία ανέφερε πως δεν υπήρχε λόγος να σημάνει συναγερμός.

Ωστσόσο, το δημοσίευμα της Folha de Sao Paulo, το Σάββατο 3/12 αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρίνεται στις θεραπείες και πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Δεν του κάνουν πια εξετάσεις και στη μονάδα όπου βρίσκετα, νοσηλεύονται άνθρωποι οι οποίοι παλεύουν με πολύ δύσκολες ασθένειες και ασθενείς των οποίων η ζωή πλησιάζει στο τέλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Ο 82χρονος παλεύει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, και παρά το γεγονός πως είχε δείξει σημάδια ανάκαμψης, ο οργανισμός του φέρεται να μην αντέχει.

Ο Edson Arantes do Nascimento – το πλήρες όνομα του ποδοσφαιριστή – είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει αγαπηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και όλοι ελπίζουν πως θα ξεπεράσει τον κίνδυνο!

Τσέκαρε και αυτά :

Κίνα : Η στιγμή που σέρνουν άνδρα για να μπει σε καραντίνα

Ρούχα για το ρεβεγιόν : Οι “προτάσεις” της Ήβης Αδάμου