Penthouse

Το Penthouse ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί όλους αυτή την Παρασκευή, 29 Μαϊού, και τα απογεύματα μας αλλά τα βράδια μας θα γίνουν ακόμη καλύτερα γιατί έχουμε ανάγκη από  chill vibes.

Για μια ακόμη χρονιά επιστρέφει το αγαπημένο μας μαγαζί, ανακαινισμένο παρακαλώ πολύ,  και θα έχουμε εκπλήξεις, καθώς θα μπορούμε από νωρίς να αράξουμε στο στέκι μας και να απολαύσουμε r’n’b και afro beat καταστάσεις ενώ πίνουμε το αγαπημένο μας ποτό και όσο αφορά τα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, δε θα χρειαστεί να τα σκεφτούμε καθώς το προσωπικό του μαγαζιού έχει φροντίσει για όλα.

Στην οδό Τριπτολέμου 35 στο Γκάζι, θα συναντήσεις από τις 29 Μαΐου έναν κήπο ο οποίος θα σε περιμένει για να απολαύσεις τα cocktails σου και να χαλαρώσεις με την παρέα από τις 20:00 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο κήπος είναι αρκετά μεγάλος, με αποτέλεσμα να μην έχουμε άγχος για τις αποστάσεις που πρέπει να τηρήσουμε και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα μπορούμε να χαλαρώνουμε σε ένα μέρος με παλιούς και νέους φίλους καθώς θα μας συντροφεύει κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν.

Στο Penthouse θα βρεις αυτό που αναζητάς μετά από μια μεγάλη μέρα στο κέντρο της πόλης! Και αυτό είναι η χαλάρωση, το φιλικό περιβάλλον και η «ανάσα» που χρειάζεσαι τώρα που θα αρχίσει ο καιρός να γίνεται πιο ζεστός! Παράλληλα, θα ακούσεις παλιές και νέες hip hop επιτυχίες και είναι σίγουρο πως θα γίνει το meeting point για εσένα και την παρέα σου!

Οπότε τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Βόλτα στο Γκάζι και ραντεβού στο Penthouse για χαλαρές στιγμές και όμορφες εκπλήξεις οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα!