Περίεργα

Από τα πιο περίεργα πρόσωπα που συναντήσαμε στο Tiktok είναι η Orylan η οποία έχει καταφέρει να απασχολήσει με τη σούπερ ακραία εμφάνιση της! Και δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι διαχειρίσιμη αυτή η όψη που έχει επιλέξει να έχει!

Η Orylan από το Χιούστον, δουλεύει ως στρίπερ και ασχολείται ενεργά με τη σελίδα της στο Onlyfans και παραδέχεται πώς μοιάζει με εξωγήινη ή βαμπίρ στη χειρότερη των περιπτώσεων, αλλά της αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο εμφανίζεται πλέον στον κόσμο.

Μιλώντας στο podcast, Soft White Underbelly, ανέφερε οως στο παρελθόν ήταν πολύ διαφορετική και πως δεν έμοιαζε σε καμάι περίπτωση με το πρόσωπο που βλέπουμε στα social media.

@orylandoesnotexist_ #tiktok #tiktokhouston #houstontx #vampire #bodymod #tonguesplit #myself #fyp #tattoos #houstontattootist #demon #viral #fyps #viper #orylan1999 #itsorylan_ ♬ original sound – Orylan

Η γυναίκα με τα περίεργα τατουάζ και τα χρωματιστά μάτια ανέφερε πως ξεκίνησε να κάνει τατουάζ και αλλαγές στην εμφάνιση της μετά την τοξική σχέση που είχε όταν ήταν 18 ετών και η οποία έληξε όταν έγινε 21 ετών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ 

“Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μυαλό μου και τον τρόπο σκέψης μου. Έκανε τα πάντα για να με πληγώσει. Δεν είμαι αυτό το πρόσωπο πια και η νέα μου εμφάνιση είναι μια υπενθύμιση για όλα όσα έγιναν στο παρελθόν”, είπε.

“Ήθελε να έχω ξανθά, κοντά μαλλιά και να μην έχω κανένα τατουάζ πάνω μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της.

Πλέον ζει τη ζωή της όπως εκείνη θέλει και δεν αποκλείει να κάνει και άλλα πράγματα πάνω της!

Τσέκαρε και αυτά :

Σχέσεις : Τι πρέπει να κάνεις αν δε σου στείλει μήνυμα

Μπράντς στην Αθήνα : Σε ποιες περιοχές να πας