Περίεργα

Πολλά είναι τα περίεργα πράγματα τα οποία συμβαίνουν στον πλανήτη και αυτή τη φορά βλέπουμε πως μια ομάδα από drag queens στο Λονδίνο έχει δημιουργήσει ένα event το οποίο αφορά μωράκια ηλικίας 0-2 ετών και οτους γονείς τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το CabaBabaRave show είναι ένα δημιούργημα το οποίο χαρακτηρίζεται ως “μια μικρή απογευματινή απόλαυση” και κύριος στόχος είναι να συστήσει στα μωρά τη φιλοσοφία του καμπαρέ η οποία τελειώνει με ένα rave.

Σε διάφορα βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, βλέπουμε μια drag queen με την ονομασία Benloader Circus να φορά ενυδμασία που χρησιμοποιείται για το bondage (μια bdsm κατάσταση) και να κάνει ακροβατικά ενώ τα μωρά και οι γονείς κοιτούν.

Το συγκεκριμένο θέμα το ανέδειξε η Youtuber Dominique Samuels και ζήτησε από τον κόσμο να επικοινωνήσει με την εταιρεία αν έχουν κάπιιες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών .

Το συγκεκριμένο show φαίνεται πως έχει πολλά events να πραγματοποιήσει το τέλος του Μαΐου και η είσοδος είναι 22.50 λίρες.

 

Περίεργα – Το show το οποίο είναι μέρος του VAULT festival, έχει γίνει viral και πολλοί είναι αυτοί που το καταδικάζουν” μέσω social media γιατι πιστεύουν πως δεν είναι κάποιο γεγονός που θα έπρεπε να παρακολουθήσει κάποιο μωρό ή παιδί.

Οι διοργανωτές από τη δική τους την πλευρά το υπερασπίζονται λέγοντας πως το έχουν επιμεληθεί πολύ σωστά και πως τα μωρά δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν.

Τσέκαρε και αυτά: