Περίεργα

Ο κόσμος δεν είναι και στα πολύ καλά του και πολλά είναι τα περίεργα πρόσωπα τα οποία κυκλοφορούν στον πλανήτη! Και ένα από αυτά είναι ο Marcelo ‘B-boy” De Souza Ribeiro ο οποίος θεωρείται ως ο άνδρας με τις περισσότερες “μετατροπές” στο σώμα του.

Ο Μαρσέλο έχει γεμίσει όλο του το σώμα με τατουάζ και πολύ ιδιαίτερο piercings τα οποία δεν είναι τίποτα μπροστά στο πιο ακραίο πράγμα που σκέφτηκε να κάνει στο σώμα του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο συγκεκριμένος κύριος ο οποίος είναι και πατέρας επέλεξε να κόψει το δάχτυλο του χεριού του για να μοιάζει περισσότερο με εξωγήινος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCELO BBOY (@marcelobboy)

Έχει κόψει τη γλώσσα του για να θυμίζει ερπετό, φορά κυνόδοντες και έχει κάνει ένα τεράστιο stretching στη μύτη του.

Μέσα στα χρόνια έχει πληρώσει περισσότερες από 29.000 λίρες για τη μεταμόρφωση του και θέλει να μοιάζει με εξωγήινος διάβολος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCELO BBOY (@marcelobboy)

Ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης, σύμφωνα με τη Daily Mail, ετοιμάζεται να κάνει και άλλες μετατροπές στο σώμα του κα αναζητά διαρκώς νέα πράγματα για να μπορέσει να τα φέρει εις πέρας.

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα και σίγουρα δέκα προτείναμε σε κάποιον να κάνει πράγματα τα οποία μπορεί να τον βλάψουν, όπως να κόψει το δάχτυλο του!

Τσέκαρε και αυτά: