Περίεργα

Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα συνέβησαν στον Βρετανό Μάρκος Τζόουνς, καθώς υπέστη μια επιληπτική κρίση και ξεκινήσει να μιλά γαλλικά, εντελώς ξαφνικά.

Ο 24χρονος ένιωσε πώς είναι Γάλλος για λίγα λεπτά, όταν υπέστη την κρίση, σύμφωνα με τη Daily Mail και σκέφτηκε πώς έχει καταγωγή από τη Γαλλία ενώ μίλησε και τη γνώσσα, χωρίς να έχει κάποια γνώση.

Η επιληπτική κρίση δημιουργήθηκε καθώς είχε έναν όγκο στον ινιακό λιτό στον εγκέφαλο και δεν γνώριζε πως συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό στο σώμα του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Μάρκους, μ καταγωγή από το Glenrothes, είχε έντονος πονοκεφάλους από τον Σεπτέμβριο του 2021, αφού γεννήθηκε ο γιος του και μπορεί οι γιατροί να είχαν διαγνώσει επιληψία αρχικά, αλλά μια μαγνητική εγκεφάλου έδειξε την αλήθεια!

Το οπτικό κέντρο επεξεργασίας του εγκεφάλου ονομάζεται ινιακός λοβός και αν “πειραχτεί” μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά ζητήματα.

“Όταν έπαθα την κρίση, ήταν τρομακτικό… μπορούσα να δω τη σύντροφό μου και προσπαθούσα να της πω ότι έπαθα κρίση, αλλά μπορούσα να σκεφτώ και να μιλήσω μόνο στα γαλλικά. Μετά από ώρα, επανήλθα”, δήλωσε ο Μάρκους. 

Ο νεαρός άνδρας υποβλήθηκε σε εγχείρηση για να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του όγκου αλλά παραμένει ένα κομμάτι του στον εγκέφαλο το οποίο δε φαίνεται να απειλεί τη ζωή του.

Είναι σίγουρα από τα πιο περίεργα πράγματα που διαβάσαμε σήμερα!
Τσέκαρε και αυτά :

PS5 : Το πρόβλημα με τα παιχνίδια

Κακοκαιρία Άριελ : Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες