Περίεργα

Πολλά περίεργα και κουλά πράγματα συμβαίνουν σε τούτο τον πλανήτη, αλλά αυτό που έκανε μια γυναίκα η οποία έχασε τον σύντροφο της, είναι εξαιρετικά ιδιαίτερο.

Η 23χρονη Σάρα Μπάτον, βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Αυστραλίας για να επιβιβαστεί σε πτήση προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα στον έλεγχο.

Η φοιτήτρια μετέφερε μαζί της ένα ερωτικό βοήθημα μέσα στο οποίο είχε αποθήκευσει την τέφρα του συντρόφου της και όπως οι αρχές είδαν ως ύποπτη την κίνηση της καθώς δεν ήξεραν πώς πρόκειται για κάτι τέτοιο και νόμιζαν πως πρόκειται για ναρκωτικές ουσίες.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, ο σύντροφος της ο οποίος πέθανε τη είχε κάνει ως δώρο το ερωτικό βοήθημα και δυστυχώς έφυγε από τη ζωή. Η ίδια ήθελε να τον έχει κοντά της και έτσι επέλεξε να τον κουβαλά μαζί της και να τον νιώθει κοντά της.

@tallfatcatits romantic♬ original sound – Melle

Οι αρχές δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι κρατούσε η νεαρή γυναίκα και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να μπορέσει να ξεμπλέξει. Τελικά, οι αρχές την άφησαν να προχωρήσει και έτσι έκανε το ταξίδι της.

Τσέκαρε και αυτά :

Γιάννης Αρβανιτίδης : Εικόνες από το backstage του βίντεο κλιπ του

Maestro : Τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης 10/11