Περίεργα

Πολλά περίεργα συμβαίνουν καθημερινά σε αυτό τον πλανήτη και σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν πρέπει ο Κιμ Γιονγκ Ουν να πατήσει αυτό το άτιμο κουμπί μπας και η ανθρωπότητα ξεκινήσει από το μηδέν και γίνουν καλύτερα τα πράγματα! Αλλά κάτι μας λέει πως πάλι τα ίδια θα γίνουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Μια γυναίκα που ασχολείται επαγγελματικά με το νυφικό μακιγιάζ έκανε μια αποκάλυψ που αφορά σε μια πολύ περίεργη ιστορία που συνέβη σε πελάτισσα της!

Στο podcast “Unfiltered Bride podcast” η οικοδέσποινα του Georgie Mitchell – η οποία είναι επαγγελμαίας διοργανώτρια γάμων – μοιράστηκε με τον κόσμο που την ακούει μια ιστορία την οποία της την είπε μια μακγιέρ.

Αναφερόμενη στη μακιγιέρ με το ψευδώνυμο “Τζένι” μια νυφη βρέθηε μπροστά σε ένα από τα πιο περίεργα συμβάντα που θα μπορούσε κανείς να ζήσει. Έπιασε τον γαμπρό τη στιγμη που η πεθερά της τον “κερνούσε” λίγο από το στήθος της έτσι ώστε να θηλάσει εκείνος προτού παντρευτεί!

“Η νύφη μπήκε στην τουαλέτα και είδε αυτά που έπρεπε να δει για να τερματίσει ο γάμος.Ο γαμπρός τρεφόταν από το στήθος της μητέρας του και σοκαρίστηκε η νύφη”, είπε η οικοδέσποινα.

Σύμφωνα με την ιστορία που της είπε η μακιγιέρ, η νύφη δεν ήξερε τίποτα και ήταν καταρρακωμένη μετά από αυτό που αντίκρισε!

Τσέκαρε και αυτά: