Περίεργα

Υπάρχουν πολλά περίεργα αντικείμενα τα οποία κυκλοφορούν στον κόσμο αλλά δεν περιμέναμε ποτέ πως θα σκεφτεί κάποιος να δημιουργήσει μια συσκευή φιλιού η οποία θα μπορεί να φέρεις σε μια υποτιθέμενη επαφή με το αμόρε που μένει μακριά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Για πολλά ζευγάρια τα οποία έχουν σχέση εξ αποστάσεως είναι δύσκολη αυτή η συνθήκη και δεν μπορούν να ανταλλάξουν φιλιά, όσο συχνά θα ήθελαν! Αλλά ένας μηχανικός στην Κλιντ δημιούργησε μια θαυματουργή συσκευή η οποία επιτρέπει στα ζευγάρια να φιληθούν χωρίς να είναι κοντά!

Οι αισθητήρες που υπάρχουν στη συσκευή μπορούν να μιμηθούν την πίεση, την κίνηση και τη ζεστασιά που έχουν τα χείλη του συντρόφου τους και προσπαθεί να είναι όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται το φιλί!

Μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τη συσκευή ακόμη και αν είναι στο ίδιο μέρος με το σύντροφο του καθώς μπορεί να έχει κάποια ίωση ή κορονοϊού και να μην μπορεί να τον πλησιάσει!

Οι επιστήμονες προσπαθούν να φέρουν όσο πιο κοντά μπορούν το φιλί στο metaverse και δημιουργούν διαρκώς περίεργα πράγματα τα οποία δύσκολα μπορεί να αγνοήσει κανείς, αλλά είναι λίγο creepy θα πούμε εμείς!

 

Τσέκαρε και αυτά: