Περίεργα

Περίεργα : Ένας άνδρας ο οποίος υπέστη το 2016 καρδιακή προσβολή ισχυρίζεται πως βρέθηκε στην κόλαση και πως τα μάτια του είδαν πολλά και διάφορα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

O ιερέας Τζέραλντ Τζόνσον αναφέρει σε ένα βίντεο που δημιούργησε στο TikTok πως έζησε μια μεταθανάτια εμπειρία και αναφέρει πως επισκέφτηκε την κόλαση όπου και άκουσε μέχρι και τραγούδια της Rihanna.

Πρόσφατα μοιράστηκε τη μεταθανάτια εμπειρία του και οι λεπτομέρειες που αφορούν στα φερόμενα γεγονότα που έζησε είναι πολλές.

“Δε θα το ευχόμουν στον χειρότερο εχθρό μου. Δε με νοιάζει αν θα μου έκανε το μεγαλύτερο κακό. Κανείς δεν το αξίζει αυτό”, λέει στο βίντεο.

Ο ιερέας λέει πως μετά την καρδιακή προσβολή, η ψυχή του βγήκε από το σώμα του και κατέβηκε στη κόλαση μέσω του κέντρου της Γης και εκεί είδε απίστευτα πράγματα.

@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ♬ original sound – Gerald Johnson

Ισχυρίζεται πως είδε ένα άνδρα να περπατά με τις ώρες σαν σκύλος και να καίγεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως αναφέρει πως βρισκόταν στην κόλαση άκουσε τραγούδια όπως το “Umbrella” της Rihanna και το “Don’t worry be happy. Αλλά η διαφορά ήταν πως οι δαίμονες είχαν αναλάβει χρέη τραγουδιστή.

Από τα πιο περίεργα που έχουμε ακούσει!

Τσέκαρε και αυτά: