Περίεργα

Πολλά είναι τα περίεργα τα οποία συμβαίνουν στον κόσμο και δε βλέπουμε λίγα καθημερινά, αλλά αυτό που σίγουρα δεν περιμέναμε ήταν να υπάρχουν αγώνες…φάπας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Άνδρες και γυναίκες διαφόρων υλικών δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα στον κόσμο καθώς επιλέγουν να συμμετάσχουν σε αγώνες όπου η χειροδικία εγκρίνεται! Πολλοί από αυτούς έχουν ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες και με διάφορα άλλα αθλήματα.

Ο στόχος του αγώνα φάπας είναι απλός : χτυπάς τον αντίπαλο σου τόσο δυνατά έτσι ώστε να μην έχει αντοχή να σε χτυπήσει πίσω.

Η Κόρτνεϊ Όλσον η οποία πρόσφατα πρόσφατα είδε το όνομα της να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα μιλώντας στη MailOnline αναφέρει πως είναι ένας δύσκολος αγώνας ο οποίος μπορεί να προκαλέσει ζημιές στο κεφάλι.

Περίεργα – Οι συγκεκριμένοι αγώνες γίνονται σε χώρες όπως είναι η Αμερική και η Βρετανία και υπάρχουν “αθλητές” οι οποίοι χτυπούν πολύ δυνατά και καταφέρνουν να εξολοθρεύουν τον αντίπαλο τους με μια μόνο κίνηση.

Η αλήθεια είναι πως οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι επικίνδυνοι διότι μπορεί να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί ενώ υπάρχουν αναφορές πως διάφοροι “αθλητές” κάνουν ενέσεις ξυλοκαϊνης με σκοπό να μουδιάζει το πρόσωπο και να μη νιώθουν!

Τσέκαρε και αυτά: