Περίεργα

Με ένα από τα πιο περίεργα πράγματα βρέθηκαν αντιμέτωποι οι υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου στην Ιαπωνία καθώς μια μαϊμού που είχαν σε ένα περιφραγμένο χώρο και ζούσε μόνη της, έμεινε έγκυος και κανείς δεν μπορούσε να δώσει εξήγηση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη dailystar, μια μαϊμού 12 ετών προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον με την εγκυμοσύνη της καθώς κανείς δεν περίμενε πως θα της συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ήταν μόνη της.

Γέννησε ένα πανέμορφο μαϊμουδάκι το 2021 και οι υπεύθυνοι δεν μπορούσαν με τίποτα να εξηγήσουν αυτό που συνέβη! Αλλά μετά από δυο χρόνια δόθηκε τέλος στο μυστήριο!

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου κατάφεραν να πάρουν DNA από τα κόπρανα του μωρού και της ίδιας και να τα συγκρίνουν με αυτά άλλων “υποψήφιων πατεράδων” και αποκαλύφθηκε πως ο πατέρας ήταν ο Ίτοχ, ένας 34χρονος μαϊμουδάκος ο οποίος κατάφερε να ξεγλιστρίσει ανάμεσα από τα κάγκελα και να βρεθεί κοντά στο κορίτσι.

Πρόκειται για ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που συνέβησαν σε ζωολογικό κήπο και πολλοί ήταν αυτοί που είχαν εκφράσει διαφόρων ειδών φόβους. Ωστόσο, η μαϊμού άφησε τους υπεύθυνους να την πλησιάσουν μετά από καιρό και λύθηκε το μυστήριο.

Tσέκαρε και αυτά: