Περίεργα

Ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά πολύ περίεργα πράγματα τα οποία συμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη! Και από ότι φαίνεται δε θα σταματήσουν ποτέ να εμφανίζονται μπροστά μας!

Επιχειρηματικό δαιμόνιο, αποδείχθηκε η μητέρα τριών παιδιών στη Βρετανία, Λόρα Γιάνγκ, καθώς αποφάσισε να βγάλει τον σύζυγο της στη “γύρα'” έτσι ώστε να βοηθά γυναίκες με τις περίεργες δουλειές του σπιτιού.

Έχοντας ακούσει το podcst ενός άνδρα ο οποίο δήλωσε πως βγάζει τα προς τω ζην συναρμολογώντας έπιπλα για άλλους ανθρώπους, αποφάσισε να βάλει τον σύζυγο της σε μια διαδικασία όπου θα έβγαζε χρήματα και θα βοηθούσε την οικογένεια τους.

Ο σύζυγος της είναι εξαιρετικός σε κάθε DIY κατασκευή που μπορεί να φανταστεί κανείς και αποφάσισε να τον “νοικιάζει” σε γυναίκες που θέλουν να έχουν ιδιαίτερες κατασκευές στο σπίτι και που μπορούν να πληρώσουν για μια τέτοια υπηρεσία.

Ο Τζέιμς έχει μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο και στις αρχές δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά τώρα έχει μειώσει τις ώρες.

Ο σύζυγος κάνει όλες τις χειρονακτικές εργασίες τους τελευταίους τέσσερις μήνες όπου και έχει ξεκινήσει η επιχείρηση “Rent My Handy Husband” και η Λόρα είναι υπεύθυνη για τα socila media και για την ιστοσελίδα όπου και κανονίζονται τα ραντεβού.

Και τα περίεργα συνεχίζονται!

Τσέκαρε και αυτά :

Black Friday 2022 : Τι να αγοράσεις για την ντουλάπα σου

Σχέση εξ αποστάσεως : Πότε δεν πετυχαίνει