Περίεργα

Περίεργα :Μια γυναίκα έχει αφήσει έκπληκτους τους χρήστες του TikTok καθώς δείχνει τη στιγμή όπου ο άνδρας της κοιμάται… με τα μάτια ανοιχτά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Σύμφωνα με τη dailystar, η Πέιτον Βίντμαρ από το Μιζούρι, ισχβρίζεται πώς ο άνδρας της κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά αφού δημοσίευσε ένα τρομακτικό βίντεο στο ΤikTok.

“Aυτή είναι η απόδειξη πώς ο άνδρας μου κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά” αναφέρει στο βίντεο και μοιράζεται το στιγμιότυπο.

Γυρνά την κάμερα πάνω του και δεν μπορεί να μη γελάσει αφού βλέπει τον σύντροφο της να έχει τα μάτια ανοιχτά.

@paytonvidmar Caught “sleepin” #husbandsoftiktok #husbandsoftiktok #sleepyhead #eyesonme #youaskedforit #fyp #scary @colton_vidmar23 ♬ original sound – haveyouseenmyolives

“Με φρικάρει κάθε φορά που τον κοιτάζω”, λέει και φωνάζει το όνομα του.

Οι χρήστες του TikTοk έχουν φρικάρει με την κατάσταση αυτή και αναφέρουν πώς είναι από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν δει .

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι για κάποιον λόγο μπορούν να κοιμηθούν με τα μάτια ανοιχτά και είναι εξαιρετικά spooky γιατί κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς καταφέρνουν το συγκεκριμένο τέχνασμα.

Πολλοί είναι ,βέβαια, οι χρήστες που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και δείχνουν τη δυσπιστία τους! Αλλά, μάλλον, δεν έχουν δει συνεργάτη τους σε meeting να ξεκουράζεται με τα μάτια ανοιχτά.

Τσέκαρε και αυτά: