Περίεργα

Όλοι ξέρουμε πως οι σχεδιαστές μόδας αρέσκονται στο να δημιουργούν περίεργα πράγματα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που παίρνουν έμπνευση από τα κινούμενα σχέδια και από διαφορά παιδικά προγράμματα για να φέρουν στη “ζωή” κάποιο όραμα που μπορεί να είχαν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τα Teletubbies είναι αυτά τα γνωστά εξωγηινάκια που εμφανίστηκαν πριν από πολλά χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και κατάφεραν να μας μάθουν διάφορα πράγματα. Βέβαια, υπάρχει μια σκοτεινή θεωρία συνωμοσίας πίσω από αυτά αλλά τα πούμε μια άλλη στιγμή αυτά γιατί θα ασχοληθούμε με άλλο θέμα τώρα!

Κάνοντας ένα ελαφρύ και ταπεινό scroll στο Instargram εμφανίστηκε ένα ζευγάρι μπότες του σχεδιαστή Christian Cowan ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, το οποίο έμοιαζε με το πράσινο Teletubbie. 

Ο σχεδιαστής ο οποίος έχει πλούσιο πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει σταρ όπως είναι η Lady Gaga και η Naomi Campbell, αποφάσισε να δημιουργήσει μια capsule συλλογή η οποια δημιουργήθηκε λόγω των Teletubbies. 

Επίσης, έχει δημιουργήσει ένα denim jacket με το κόκκινο πλασματακι το οποίο κοστίζει 595 δολάρια, ένα φούτερ με το κίτρινο πλασματάκι το οποίο κοστίζει 395 δολάρια και οι πράσινες μπότες που δημιούργησε κοστίζουν μόλις 2.500 δολάρια!

Είναι από τα περίεργα fashion items και ίσως φορεθούν!

Τσέκαρε και αυτά: